Dóra és Bendegúz a Valentin napi királyi pár
Közélet

Dóra és Bendegúz a Valentin napi királyi pár

Idén is megadták a módját a Valentin nap megünneplésének a Bibó István Gimnázium diákjai. A gasztronómiai meglepetések mellett most is megválasztották az iskola „királyi párját", akiket ünnepélyes keretek között koronáztak meg.
Jeles nyelvápolók
Kultúra

Jeles nyelvápolók

Két kategóriában húszan indultak a megmérettetésen. A Szép magyar beszéd verseny helyi fordulójának a Kiskunhalasi Bibó István Gimnázium adott otthont. A résztvevőket Csorba Imre igazgató köszöntötte.
Úszósikerek a megyei diákolimpián
Sport

Úszósikerek a megyei diákolimpián

Jól szerepeltek az úszás diákolimpia megyei döntőjében a Bibó István Gimnázium diákjai. Ugyanezen a versenyen álltak rajtkőre a Kiskunhalasi Úszó és Gyógyúszó Egyesület versenyzői a soltvadkerti iskolájuk színeiben.
Rákóczi Kupa: a Bibónál nincsen jobb...(galéria)
Sport

Rákóczi Kupa: a Bibónál nincsen jobb...(galéria)

Drámai izgalmakat hozott a 47. Rákóczi Kupa döntője. Tegnap azt a kérdést tettük fel, hogy megállítja-e valaki a Bibó István Gimnázium csapatát. Ez néhány percre a Dékáni Árpád Szakgimnáziumnak sikerült a fináléban. Utolsó másodpercben szerzett gólok és egy büntetőpárbaj után robbant a csarnok, Molnár Csaba tanítványai először lettek kupagyőztesek. A házigazda II. Rákóczi Ferenc Katolikus Gimnázium és Szakgimnázium kikapott hatméteresekkel az elődöntőben, de a harmadik helyért lejátszott mérkőzésen Liska Andor gólja harmadik helyet ért. 
Rákóczi Kupa: egy halasi döntős biztosan lesz (galéria)
Sport

Rákóczi Kupa: egy halasi döntős biztosan lesz (galéria)

Ki állítja meg a Bibó István Gimnázium csapatát a 47. Rákóczi Kupán? Ez lehet most a legfőbb kérdése az idei labdarúgótornának a második nap után. Molnár Csaba tanítványai hibátlan mérleggel jutottak be a legjobb négy közé, ahol a büntetőkkel továbbjutó Orosházával, a címvédővel találkoznak. A házigazdák is hozták a számukra kötelezőt: Horváth Zsomborék a két csoportmeccsükön és a rájátszáson is nyertek, így holnap a Dékánival mérkőznek a döntőért. A Szilády egy ponttal, a Tekó Fakó pedig pont nélkül zárta a kupát.