A döntőben is bármi áron, Szilády Áron! (galériákkal)
Sport

A döntőben is bármi áron, Szilády Áron! (galériákkal)

Szenzációs mérkőzéseket hozott a XII. Szilády Kupa utolsó napja. Két találkozón is büntetőrúgások döntöttek, a fináléban pedig egy óriási fordításnak lehettek tanúi a lelátókat megtöltő nézők. A Szilády - Dékáni döntőben hosszú perceken át a Dékáninak állt a zászló, de a házigazda hatalmas hajrával aratott fölényes győzelmet. A lányoknál meglepetés eredmény született, a tavaly még a pofozógép szerepét játszó II. Rákóczi nyerni tudott a Szilády ellen.
Szilády Kupa: három halasi a legjobb négy között (galéria)
Sport

Szilády Kupa: három halasi a legjobb négy között (galéria)

Izgalmas mérkőzésekkel folytatódott a XII. Szilády Kupa, amelyen a szombati napon már komoly volt a tét. Eldőlt, hogy a halasi középiskolák közül három (Szilády, Bibó, Dékáni) jutott be a legjobb négy közé, ahová rajtuk kívül még a jó focit bemutató Nowy Sacz került. A nap mérkőzését a Tekó és a Szilády játszotta, a csapatok megosztoztak a pontokon így eldőlt, hogy a II. Rákóczinak selejtezőt kell játszania a továbbjutásért, amelyet azonban elvesztett. A kupavédő Bibónak a legjobb a mérlege, eddig három győzelme mellett egyetlen döntetlen volt.
Elkezdődött a XII. Szilády Kupa (galéria)
Sport

Elkezdődött a XII. Szilády Kupa (galéria)

Újkori történetének második, a korábbi évek labdarúgótornáit beleszámítva a tizenkettedik állomásához érkezett a Szilády Kupa. Az általános-, valamint a középiskolák, valamint a női csapatok részére kiírt sportesemény péntektől vasárnapig tart a Dékáni-sportcsarnokban. Az ünnepélyes megnyitóra és a nyitómérkőzésre megteltek diákokkal, focibarátokkal a lelátók. A nap meccsét a Dékáni és a Szilády játszotta.
Hazai győzelem a Dékáni-Krampusz Kupán (galéria)
Sport

Hazai győzelem a Dékáni-Krampusz Kupán (galéria)

Már előre dörzsölhetik a tenyerüket a jó foci kedvelői, ugyanis az V. Dékáni-Krampusz Kupa bebizonyította, hogy a halasi középiskolák jó csapatokkal rendelkeznek. A házigazda Dékáni ezúttal kiemelkedett a mezőnyből és megérdemelten nyerte meg a tornát, a Szilády a 3., a Tekó a 4., míg a fokozatosan formába lendülő Bibó az 5. helyen zárt a kupán, amelyen nyolc csapat meccselt egymással.
Megvan a Szilády kerete  a Kárpát Kupára
Sport

Megvan a Szilády kerete a Kárpát Kupára

Izgalmas volt a szerda esti edzés a Szilády RFC 2003-as és 2004-es születésű játékosainak. Ekkor jelentette be Vincze Attila és Bisztrovics Róbert edző, hogy kik is alkotják majd a hétvégi IX. Extractum Pharma-Kárpát Kupán a keretet.