(►) Pályaválasztási Nap Halason
Közélet

(►) Pályaválasztási Nap Halason

Nem kell utazni, több mint 25 kiállító, felsőoktatás intézmény, vállalkozás, cég jelezte részvételét a Halasi Média és Kultúra Kft. által szervezett Pályaválasztási Napon. November 14-én, délelőtt 9 órától a Dékáni Sportcsarnokba várjuk a diákokat. 
Egyedülálló pályaválasztási nap Halason
Közélet

Egyedülálló pályaválasztási nap Halason

Összefogtak az iskolák, a képzőhelyek és a munkáltatók a szakember utánpótlás érdekében. Több száz általános iskolás járta ma a várost, hogy az iskolákban, műhelyekben és cégeknél megismerkedjenek a különböző szakmákkal. Több halasi és vidéki iskola is részt vett a programban. Ilyen átfogó pályaorientációs nap eddig még nem volt Halason. A különböző helyszíneken sok érdekesség várta a diákokat, a látottak, tapasztaltak pedig segíthetnek eldönteni a továbbtanulást és szakmaválasztást.Halasi diákok a Kaszárnyafutáson (galéria)
Közélet

Halasi diákok a Kaszárnyafutáson (galéria)

A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Dékáni Árpád Szakgimnáziumának rendészeti-honvéd tanulói is csatlakoztak az országos Kaszárnyafutáshoz, amely érintette városunkat is. A Magyar Honvédség megalakulásának 170. évfordulója tiszteletére rendezett sportesemény során pénteken délelőtt Fülöp Róbert Kiskunhalas polgármestere is felkötött egy szalagot a futók zászlajára a Szabadság téri emlékműnél.