Dr. Ördögh Csaba a kórház új orvosigazgatója
Közélet

Dr. Ördögh Csaba a kórház új orvosigazgatója

Fiatal, ambíciózus szakembert kért fel kórházi orvosigazgatónak dr. Szepesvári Szabolcs. A főigazgató dr. Ördögh Csabának szavazott bizalmat, a menedzsment új tagja az év első napján látott munkához. Komoly célokkal vágott neki a feladatnak a három szakvizsgával rendelkező orvos. 
Köszönettel tartozom a kollégáimnak!
Közélet

Köszönettel tartozom a kollégáimnak!

Egy évvel ezelőtt lett a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház főigazgatója dr. Szepesvári Szabolcs. Azt mondja, úgy érzi, hogy jó úton jár az intézmény, e miatt nagyon hálás a kollégáinak, akik sokszor emberfeletti teljesítményt nyújtanak. Elárulta azt is, hogy 2024-re, amikor is a kórház 50 esztendős lesz egy XXI. századi igényeknek megfelelő gyógyítóhely várja a betegeket.
Indul a kórházi nyílászárócsere
Gazdaság

Indul a kórházi nyílászárócsere

Várhatóan január közepén indul el a Semmelweis kórház régóta várt nyílászáró-cseréje és energetikai korszerűsítése. Csütörtökön délelőtt a kivitelező, Dél-Konstrukt Zrt. szakemberei és a fenntartó, működtető Állami Egészségügyi Ellátó Központ képviselő találkoztak az intézmény vezetésével. Bányai Gábor országgyűlési képviselő is jelen volt a megbeszélésen, ő azt mondta fontos mérföldkő ez a kórház életében.
Évértékelő a halasi kórházban
Közélet

Évértékelő a halasi kórházban

Rendhagyó módon a dolgozók és a sajtó nyilvánossága előtt értékelte főigazgatósága első évét dr. Szepesvári Szabolcs. Az intézményvezető elmondta, hogy nagy köszönet illeti a kollektívát, amely becsülettel teszi a dolgát. Voltak és lesznek is fejlesztések a Semmelweis kórházban, ahol hamarosan elkezdődhet a régóta várt nyílászárócsere.