Fontos a megfelelő önismeret
Közélet

Fontos a megfelelő önismeret

Egy napjainkban igen aktuális témakörrel várták az érdeklődőket a közelmúltban a Bács-Kiskun megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kiskunhalasi Tagintézményében. Az önismeretről, annak fiatalkorban való megfelelő kialakulásáról beszélgettek a jelenlévők egy, a téma iránt régóta érdeklődő pszichológus vezetésével.
Jönnek a Téli gazdaesték
Gazdaság

Jönnek a Téli gazdaesték

Most még kevesebb a teendő a földeken, így a gazdálkodóknak jobban van ideje fejleszteni a tudását. Idén is sok új információ várja majd a gazdákat. Mint minden esztendőben, most is megrendezik Halason a Téli gazdaestéket.
Arany-kArc (galéria)
Kultúra

Arany-kArc (galéria)

A Szab-way színházi szervezet több kArc-előadással vendégszerepelt már Kiskunhalason. A szabadkai társulat minden alkalommal egy költő életművét állítja a középpontba. Arany János 200 éve született, így idén az ő munkássága előtt tisztelegtek a művészek. A rendezvényen sok-sok érdeklődő előtt mindenkinek szólt a vers és a zene.
Cukorbetegség világnapja
Közélet

Cukorbetegség világnapja

A MÁV SZAKI-ban november 14-én a cukorbetegség világnapja alkalmából várták programmal az érdeklődőket. Az előadók a megelőzés, az egészséges életmód szerepére hívták fel a jelenlevők figyelmét.