Vásár és tánc…
Kultúra

Vásár és tánc…

A Kiskun Táncegyüttes január 17-én este gálával örvendeztette meg közönségét. A Városi Filmszínházban közel száz közreműködő lépett színpadra az est folyamán. A részletekbe Mándity László művészeti vezető avatott be minket.
Konferencia a jó gyakorlatokról
Közélet

Konferencia a jó gyakorlatokról

A sérült és sajátos nevelési igényű gyerekek oktatásáról és a beilleszkedésük segítéséről volt szó a Rostás László Cigány Közösségi Házban rendezett konferencián. A Kiskőrösi EGYMI munkatársai adtak tájékoztatót jó gyakorlataikról a halasi oktatási intézmények képviselőinek. Szó volt például a kutyás terápiáról és a Tibeti hangtálakról is.
Sikeres éven van túl Szabados Ági
Kultúra

Sikeres éven van túl Szabados Ági

A kiskunhalasi Szabados Ágnes most már hosszú évek óta vezeti az RTL Klub híradóit, e mellett pedig elindította a Nincs időm olvasni kihívást, mellyel újra divatba szeretné hozni az olvasást. Kezdeményezése nagyon sikeres, egyre többen csatlakoznak a könyves csoporthoz.
Elmarad a kedd esti színházi előadás
Kultúra

Elmarad a kedd esti színházi előadás

Betegség miatt elmarad az Őszi Színházi Évad utolsó előadása. Az eredeti tervek szerint kedden este 7 órától láthatta volna a közönség az Ölelj át című darabot. A Spirit színháztól kapott tájékoztató szerint az előadást pótolni fogják.