Aszfalttörő halasiak (galéria)
Sport

Aszfalttörő halasiak (galéria)

Gyakorlatilag 45 perc alatt bebiztosíthatta volna a győzelmét a Faddikorr-Kiskunhalasi FC a Duna Aszfalt elleni találkozón a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság szombat délutáni mérkőzésén. Három gól meg is volt ehhez, viszont kimaradt egy büntető, a szünet után azonnal megvolt a negyedik találat. Ezután viszont erőre kaptak a vendégek és kellemetlen pillanatokat okoztak a halasiaknak.
KFC: öt lett belőle (galéria)
Sport

KFC: öt lett belőle (galéria)

Ismét gólgazdag mérkőzést játszott és nyert meg a Faddikorr-Kiskunhalasi FC a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban. A halasiak a Lajosmizsét fogadták a Bundzsák Dezső Sportközpontban, a vendégek ellen ősszel, idegenben gólnélküli döntetlen volt az eredmény. A hazaiak már az első 45 percben négyszer vették be a mizseiek kapuját.

Csáki 200, négy halasi góllal (galéria)
Sport

Csáki 200, négy halasi góllal (galéria)

Egy döntetlen és két vereség után újra nyert a Faddikorr-Kiskunhalasi FC a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban. A halasiak a Bácsalmást fogadták, amely eddig remek eredményeket ért el tavasszal. A hazai csapatkapitány, Csáki Róbert 200. KFC-s meccsén az almásiak szereztek vezetést, de a halasiak percek alatt fordítottak és megnyerték a három pontot.