Arachnofóbia ellen póksimogatás
Közélet

Arachnofóbia ellen póksimogatás

Sorban érkeztek az érdeklődő gyermekek és felnőttek a Felsővárosi Általános Iskola tornatermébe. Egy pókkiállítás látogatott városunkba, sok-sok érdekes élőlénnyel. Az állatok gazdája elmondta, miként ismerkedett meg évekkel ezelőtt ezekkel az egzotikus ízeltlábúakkal, de kiderült az is, kiknek javasolt az ilyen speciális élőlények tartása.
Jöhet a tavasz, elűzték a telet
Közélet

Jöhet a tavasz, elűzték a telet

Elkergették a rossz időt, a hideget a Felsővárosi általános Iskola tanulói. Hagyományos kiszebábu égetéssel tették ezt a tavaszias délutánon, az intézmény udvarán. Kereplők és kolompok hangjától volt hangos az udvar, majd egy tavaszköszöntő dal eléneklése után lángra lobbantották a bábukat.
A legjobb helyesírók Halason
Kultúra

A legjobb helyesírók Halason

Idén is a Felsővárosi Általános Iskola adott otthont a Kiskőrösi Tankerületi Központ által meghirdetett helyesírási verseny járási fordulójának. A házigazda intézményben is nagy hangsúlyt fordítanak a mindennapokban a helyesírás kellő gyakorlására.
Felső-fokú jelmezes buli
Kultúra

Felső-fokú jelmezes buli

Kitett magáért a Kiskunhalasi Felsővárosi Általános Iskola közössége. Farsangi bulijuk megmozgatott kicsiket és nagyokat. Aki csak tehette, tudása legjavával igyekezett színesíteni a farsangi forgatagot és emelni a buli hangulatát.
Remek meccsek voltak a Köszi Kupán (galéria)
Sport

Remek meccsek voltak a Köszi Kupán (galéria)

Rangos utánpótlás kézilabdatornának volt a házigazdája szombaton a Központi Református Általános Iskola a Bács-Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség támogatásával, szakmai segítségével. A Köszi Kupán négy lány- és négy fiúcsapat mérkőzött egymással. A Horváth István Sportcsarnokban reggeltől kora esti pattogott a labda. A házigazda egy ezüst- és egy bronzérmet nyert, a kupában székelyudvarhelyi siker született.