A tollam dala
Kultúra

A tollam dala

A Forrás-Új Tükör Klub irodalmi esttel folytatódott augusztus 13-án a Közösségek Házában. Horváthné Balogh Zsuzsával beszélgetett legújabb verseiről Király Gábor, a rendezvény házigazdája. A programot a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. szervezte. 
Forrás Klub Balogh Zsuzsával
Kultúra

Forrás Klub Balogh Zsuzsával

Novellákat és verseket is ír a nyugdíjas ápolónő, Balogh Zsuzsa. A több kötetes szerző lesz a vendége a Forrás- Új Tükör Klub keddi programjának. Az alkotó munkásságáról és legújabb verseiről szól majd a beszélgetés. A program, melyen versek is elhangzanak, augusztus 13-án 18 órakor kezdődik a Sétáló utcai Közösségek Házában.
„Öröm volt nekem a tanítás” (galéria)
Közélet

„Öröm volt nekem a tanítás” (galéria)

Baráth Józsefet köszöntötték a Forrás-Új Tükör Klubban augusztus 6-án. A népszerű művész-tanár szeretettel beszélt egykori diákjairól, a pedagógus pályáról. A jelenlevők betekintést nyerhettek abba is, hogyan alakult az élete. A programot a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. szervezte. 
Klubos születésnapi köszöntő
Kultúra

Klubos születésnapi köszöntő

Baráth József köztiszteletben álló művész-tanár augusztus 1-jén ünnepelte 90. születésnapját. A nyugdíjas pedagógus napjainkban is aktívan részt vesz a város kulturális életében. Teszi ezt alkotó emberként és érdeklődő polgárként, kiskunhalasi programok rendszeres résztvevőjeként. Őt köszöntik a Forrás-Új Tükör Klubban augusztus 6-án 18 órai kezdettel a legközelebbi találkozón.
Egy este Ábrahám Bencével
Kultúra

Egy este Ábrahám Bencével

A Forrás-Új Tükör Klubba július 9-én Ábrahám Bence látogatott el. A programnak a Közösségek Háza nagyterme adott otthont. A kiskunhalasi származású, de már Belgiumban élő hegedűművész a színpadon Király Gáborral, a rendezvény házigazdájával beszélgetett, majd Bach-műveket adott elő.