Szeretem az improvizációkat! (galéria)
Kultúra

Szeretem az improvizációkat! (galéria)

Óriási utat tett meg az iskolai rockzenekartól a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz tanszékének zeneszerzés-hangszerelés szakán szerzett diplomáig Mácskovics Szabolcs. A fiatal muzsikus a Forrás-Új Tükör Klubban idézte fel zenei pályafutásának legfontosabb pillanatait,  amelyet édesapjával, a dobos Mácskovics Lászlóval előadott szerzemények színesítettek.
Út a boldogsághoz (galéria)
Közélet

Út a boldogsághoz (galéria)

Garas Eliza vendégeskedett a Forrás-Új Tükör Klubban október 15-én. Praktikák a boldogság felé címmel tartott előadást az összejövetel résztvevőinek. A programot a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. szervezte. 
Halasról a nemzetközi színpadokra
Kultúra

Halasról a nemzetközi színpadokra

Ész, szorgalom, adottság elegye a tehetség. Kiss Zoltánnál mindez jól működik együtt. Pályájáról a Forrás-Új Tükör Klub szeptember 30-i rendezvényén beszélt. A programot a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. szervezte.
Halasi trombitaművész a Forrás Klubban
Kultúra

Halasi trombitaművész a Forrás Klubban

Szokásoktól eltérően a jövő héten, nem kedden, hanem hétfőn lesz a Forrás – Új Tükör Klub, de a kezdési időpont marad 18 óra. A Halasról származom sorozatban Kiss Zoltán trombitaművész lesz a vendég.
Kecskés doktor, az empatikus sebész,  a kitartó úszó és a boldog nagypapa (galéria)
Közélet

Kecskés doktor, az empatikus sebész, a kitartó úszó és a boldog nagypapa (galéria)

Akik nagyon sokat tudtak eddig dr. Kecskés Istvánról, még azoknak is sok újdonságot tartalmazott az a beszélgetés, amely a Forrás-Új Tükör Klubban volt kedden este. A közel másfél órás, kötetlen csevegés során kirajzolódott egy empatikus sebész életrajza, amelyben fontos helyen van a család, a munka és egy régi-új szenvedély, az úszás.