Halasra jön Opitz Barbi
Kultúra

Halasra jön Opitz Barbi

Három éve van jelen a hazai könnyűzenei életben Opitz Barbi. Ő lett a közönségszavazatok alapján a népszerű televíziós műsor, az X-Faktor 2016-os szériájának legjobb énekese. Megnyerni egy országos tehetségkutató versenyt igazán nagy szó. Ha hozzátesszük, hogy valaki ezt tizenévesen éri el, akkor még inkább elismerésre méltó. A népszerű előadó hamarosan Kiskunhalason lép fel.
Teltházas Adventi Koncert
Kultúra

Teltházas Adventi Koncert

Közel két órán át szólt a zene a Baptista Imaházban vasárnap kora este. A Halas Concert Band, a Halas Jazz Band és Frank Noémi valamint a Kiskunhalasi Alapfokú Művészeti iskola tagjai várták a zenekedvelőket az adventi koncertjükre. Mint kiderült a méltán népszerű halasi zenészcsapat legközelebb az Újévi Koncerten mutatkozik majd be a közönség előtt, ám akkor már új helyszínen szólhat a muzsika.
Kánonban – rendhagyóan
Kultúra

Kánonban – rendhagyóan

A Kiskunhalasi Alapfokú Művészeti Iskolában folytatódott a rendhagyó énekórák sorozata. A legutóbbi eseménynek november 21-én délelőtt adott otthont az intézmény hangversenyterme. A telt házas program változatos műsorral várta a közönséget.
Újra koncertezik a Shanka & The Schuldigang zenekar
Kultúra

Újra koncertezik a Shanka & The Schuldigang zenekar

Újra a húrok közé csap az a kiskunhalasi kötődésű zenekar, amely évente egy különleges alkalomból ad koncertet. A Schanka &  The Schuldigang pénteken este a Gomba pincéjében játssza el dalait.