Ajándék az Omegától a Benjámin Lakóotthonnak
Közélet

Ajándék az Omegától a Benjámin Lakóotthonnak

- Nagyon hálásak vagyunk az Omega együttesnek, Trunkos András menedzsernek, valamint Demeter Józsefnek azért, hogy a két ünnep között életreszóló élménnyel gazdagodott a Benjámin Lakóotthon közössége- mondta Ekéné Misándi Klára annak kapcsán, hogy húsz tiszteletjegyet kaptak az Omega 55. születésnapja alkalmából rendezett koncertre.
Orgonavarázs – Christmas
Kultúra

Orgonavarázs – Christmas

Sokadik alkalommal zárjuk az évet a református imaházban Rákász Gergely koncertorgonistával. Törzsközönsége, rajongótábora jár hangversenyeire, szinte mindnyájan ismerjük egymást, s úgy gondoljuk, a művész urat is. Ám mindig meglep bennünket valamivel, a koncertek szinte zenei továbbképzéssel érnek fel, minden évben új és új ismeretekre teszünk szert.
(►) Dobbal búcsúztatja az óévet
Kultúra

(►) Dobbal búcsúztatja az óévet

Mozgalmas év mozgalmas év végével jellemzi Mátó Gergő zenei tevékenységet. A kiskunhalasi dobos országos hírű zenekarokban játszik, kettővel közülük a két ünnep között is lesz bulija. 
Adventi fúvós koncert (galériával)
Kultúra

Adventi fúvós koncert (galériával)

Vidám, szórakoztató, zeneileg tartalmas koncertet adott a Kiskunhalasi Városi Fúvószenekar advent harmadik vasárnapján a Baptista Templomban. Lauer Zsolt és csapata többféle stílust jelentetett meg a fellépésen, amelyet a közönség hálás tapssal fogadott. 
Rákász Gergely - CHRISTMAS
Kultúra

Rákász Gergely - CHRISTMAS

Rákász Gergely újra Kiskunhalason búcsúztatja az óévet. A népszerű koncertorgonista koncertjén háromszáz év karácsonyából lehet töltekezni. Ott lesz a koncerten Johann Sebastian Bach. Liszt Ferenc, Arcadelt - Ave Maria átiratával egyszerre utazunk a romantika és a Cinquecento reneszánsz világába. Csajkovszkij Észak Velencéjébe, Szentpétervárra repít bennünket Diótörőjének két halhatatlan részletével, de találkozunk a Napkirály orgonistájával, és a magyar orgona világsztárral, aki a Radio City-t avatta New Yorkban.