Lilla kedvencei
Kultúra

Lilla kedvencei

A szívéhez legközelebb álló dalokból állította össze vizsgakoncertjének repertoárját a kiskunhalasi Faddi Lilla. Az Alapfokú Művészeti Iskola hangversenytermében rokonok, barátok és a komolyzene kedvelői hallgatták meg a változatos művekből álló előadást.
Nehéz Fiúk a Filharmónián
Kultúra

Nehéz Fiúk a Filharmónián

A Heavy Brass Guys Tuba Quartet – Nehéz Fiúk Tubakvártett adott koncertet február 7-én a Városi Filmszínházban. A rendhagyó órába ágyazott hangversenyre a Filharmónia-sorozaton belül került sor a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. szervezésében.
(►) Ez bizony zúzós éjszaka volt
Kultúra

(►) Ez bizony zúzós éjszaka volt

A két évvel ezelőtti tizenharmadik, majd a tavalyi „jubileumi tizenharmadik” után, idén már a 15. Rockfarsangot rendezték meg Kiskunhalason. A programot most is a kemény dallamok, a vérpezsdítő italok és az ötletes jelmezek jellemezték. Az este során összesen öt zenekar állt közönség elé.
Valami véget ért…
Közélet

Valami véget ért…

Közel hét évig működött Kiskunhalason a Freedom Music Club. Idén januárban egy korszak lezárult. Egy olyan szórakozóhellyel lett kevesebb a városban, ahol rendszeresen teret kapott az élő zene. Az üzemeltető Nánai Ádámmal, a záró program utolsó koncertjét adó T-Band együttes énekes-gitárosával ennek apropóján beszélgettünk.