Dallista október 18
Kultúra

Dallista október 18

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. Az október 18-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.
Megnyílt a 4félekép(p)?! (galéria)
Kultúra

Megnyílt a 4félekép(p)?! (galéria)

Négy amatőr fotós összefogásának eredményeként, a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Kft. szervezésében nyílt csütörtökön este hat órakor 4félekép(p)?! címmel fotókiállítás a Kiskunhalasi Művelődési Házban. A négy halasi alkotó, Bánóczki Rita Jákob Klára, Meszes Éva és Szabó Edina képei bemutatójának premierjét közel félszázan nézték meg a tárlat megnyitóján.
Vasárnapi dallista
Kultúra

Vasárnapi dallista

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. Az október 11-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.