Elmarad a május 1-i lovasverseny
Közélet

Elmarad a május 1-i lovasverseny

Hivatalos. A 2020. május 1-3 között tervezett nemzetközi díjugrató lovasversenyt nem rendezik meg a Hirling József Lovas park szervezői. A magyarországi veszélyhelyzet időszakában más egyéb betervezett eseményeket sem tart meg a lovaspark. Ugyanakkor a korlátozások feloldását követően, az eredeti versenynaptár szerinti programokat megszervezik a bázison - áll a társág közleményében, amit az alábbiakban olvashatnak.
Alap üzemmód a Hirling József Lovasparkban (galéria)
Közélet

Alap üzemmód a Hirling József Lovasparkban (galéria)

A koronavírus miatt bevezetett intézkedések hatással vannak a Hirling József Lovaspark mindennapos működésére is. Rózsahegyi Róbert lovardavezető tájékoztatása szerint nincsenek edzések, a lovatorna foglalkozások, az iskolai lovagoltatás is bizonytalan ideig szünetel. Viszont a létesítményben tartott lovak megkapják a szükséges ellátást. 
Nemzetközi lovasverseny május 1-3
Közélet

Nemzetközi lovasverseny május 1-3

A Nemzetközi Lovas Szövetség (FEI) által jegyzett két csillagos minősítésű nemzetközi díjugrató lovasversenyt rendez május 1-3 között Kiskunhalason a Hirling József  Lovaspark szervező csapata. A díjugratás mellett ismét hangsúlyos szerepet kap a rendezvény majális jellege. Az idei esztendőben Füzér Gábor (címképen) válogatott díjugrató lesz a verseny arca - tudta meg szerkesztőségünk a lovasbázis vezetésétől.

Kafka napok a lovasparkban (galéria)
Sport

Kafka napok a lovasparkban (galéria)

Már nem először tart hétvégi edzéseket Kafka Zsófia díjlovas világkupa győztes a Hirling József Lovasparkban. Szeretik és kérik szakmai segítségét a térség lovasai, a létesítmény vezetése pedig rendre meghívja. Szívesen jön Halasra tudtuk meg tőle. Úgy látja folyamatosan fejlődnek az itt  munkát végző sportolók és örömmel mondta, hogy a bázis infrastruktúrája is észrevehetően korszerűsödik.