A kicsik jöttek, láttak, győztek (galéria)
Sport

A kicsik jöttek, láttak, győztek (galéria)

Eredetileg nem indult volna a X. Szilády-Merkbau Kupán az RFC U8-as csapata, azonban a szegediek távolmaradása okán gyorsan összekapták magukat Kárász Zsolt tanítványai. Nem is akárhogyan sikerült ez, ugyanis a kicsik, egy évvel idősebb társaik közül is kitűntek, sőt a döntőben sem engedték ki kezükből a győzelmet. A díjakat, elismeréseket Knáb János, a Merkbau Kft. ügyvezető-tulajdonosa, valamint Farkas Dániel alpolgármester, valamint Kárászné Botka Nóra egyesületi elnök adta át.
Merkbau évnyitó meglepetésekkel
Közélet

Merkbau évnyitó meglepetésekkel

Dolgozóit és azok hozzátartozóit látta vendégül a kiskunhalasi székhelyű építőipari vállalkozás. A Dékáni Sportcsarnokban a Halas Concert Band fellépésével kezdődött a rendezvény.
Jótékony Merkbausok
Közélet

Jótékony Merkbausok

A Kiskunhalasi Konduktív Óvoda és Kollégium általános iskoláskorú gyermekeit ajándékozták meg a Merkbau Kft. dolgozói. A cég és az intézmény szomszédos telken van, így ma még egy játszóházat is szerveztek a gyerekek számára.
Újra Építőipari Nívódíjas a Merkbau
Gazdaság

Újra Építőipari Nívódíjas a Merkbau

Két rangos elismerést is átvehettek a kiskunhalasi székhelyű Merkbau Kft. munkatársai Budapesten, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének ünnepi közgyűlésén. Knáb József vállalkozási igazgató munkáját a Lechner Ödön díjjal is elismerték. (Címképünkön Knáb József vállalkozási igazgató és Petróczy Attila vállalkozásvezető)
Újabb rangos elismerés a Merkbaunak
Gazdaság

Újabb rangos elismerés a Merkbaunak

A generációváltás előtt álló cégeket segítené új programjával az Innovációs és Technológiai Minisztérium annak érdekében, hogy a családi vállalatok a jövőben is meghatározó szerepet tölthessenek be a gazdaságban és a társadalomban egyaránt. A szektor a K&H számára is kiemelt jelentőséggel bír, idén harmadik alkalommal adták át a K&H családi vállalatok kiválósági díjat, amelyet idén a kiskunhalasi Mrkbau Kft. is kiérdemelt.