V. Kiskunhalasi pályaválasztási nap
Közélet

V. Kiskunhalasi pályaválasztási nap

Helybe jöttek a legnagyobb egyetemek képviselői is. A különböző szakok széles skálájába nyerhettek bepillantást a fiatalok az V. Kiskunhalasi pályaválasztási napon. 13 egyetem és főiskola, a helyi szakképzők, valamint több munkáltató, összesen 27 kiállító vett részt az eseményen.
(►) Pályaválasztási Nap Halason
Közélet

(►) Pályaválasztási Nap Halason

Nem kell utazni, több mint 25 kiállító, felsőoktatás intézmény, vállalkozás, cég jelezte részvételét a Halasi Média és Kultúra Kft. által szervezett Pályaválasztási Napon. November 14-én, délelőtt 9 órától a Dékáni Sportcsarnokba várjuk a diákokat. 
Egyedülálló pályaválasztási nap Halason
Közélet

Egyedülálló pályaválasztási nap Halason

Összefogtak az iskolák, a képzőhelyek és a munkáltatók a szakember utánpótlás érdekében. Több száz általános iskolás járta ma a várost, hogy az iskolákban, műhelyekben és cégeknél megismerkedjenek a különböző szakmákkal. Több halasi és vidéki iskola is részt vett a programban. Ilyen átfogó pályaorientációs nap eddig még nem volt Halason. A különböző helyszíneken sok érdekesség várta a diákokat, a látottak, tapasztaltak pedig segíthetnek eldönteni a továbbtanulást és szakmaválasztást.