Nagy buli volt az idei Sportbálon (galéria)
Sport

Nagy buli volt az idei Sportbálon (galéria)

Több mint 300 vendég tette tiszteletét az idei Sportbálon. A Sóstó Csárdában megtartott rendezvényen adták át a Csáki Öcsi, a Gulyás József és a Schneider Pál Emlékdíjakat. Szendrei József, aki néhány órával korábban vette át az év sporttámogatójának járó elismerést egy dedikált Újpest mezt ajándékozott Fülöp Róbert polgármesternek. Dj. Csongi jóvoltából rövid időn beindult a buli.
Nagyot bulizott a Szilády RFC (galéria)
Sport

Nagyot bulizott a Szilády RFC (galéria)

Hetedik alkalommal szervezett támogatói esttel egybekötött bált a Kiskunhalasi Szilády RFC. Szombaton este a Sóstó Csárdában mintegy 250 vendég bulizott egy nagyot Dj Benny nosztalgiazenéjére. Kárászné Botka Nóra elnök, Paor S. Katalin alelnök és szervezőcsapata ezúttal is magasra tette a lécet. A bált megtisztelte jelenlétével Szendrei József egykori válogatott kapus, akit évek óta baráti szálak fűznek az egyesülethez.
Konok Kunok Motoros Vámpírok Bálja (galéria)
Közélet

Konok Kunok Motoros Vámpírok Bálja (galéria)

Ismét valami különlegessel készült a Konok Kunok Motoros Klub a hagyományos év eleji rendezvényén. A Sóstó Csárdában szombaton este a Vámpírok Bálja kulisszái elevenedtek meg, ennek megfelelő volt a dekoráció, a világítás és természetesen a 200 vendég is ehhez idomult az öltözékével. Rúdtánc-show és egy meglepetés produkció szórakoztatta a népes publikumot, amely ezen az estén csak a bulizást vette véresen komolyan.