Úszóversennyel zárták az évet
Sport

Úszóversennyel zárták az évet

Eredményekben gazdag évet zárnak a halasi úszók. Évek óta hagyomány, hogy ilyenkor azoknak szerveznek versenyt, akik eddig kevesebb lehetőséghez jutottak, idén először a gyógy- és a hobbiúszók, valaminta haladó tanfolyam résztvevői is rajtkőre álltak. Fülöpné Pethő Petra elnök elmondta, hogy minden résztvevő díjazásban részesült.
Arany- és bronzminősítésű halasi méz
Közélet

Arany- és bronzminősítésű halasi méz

A kiskunhalasi Dabis Henrik a mindennapokban pedagógusként dolgozik, e mellett pedig méhészkedik. A napokban Gyulán rendezték meg az Év Kiváló Magyar Méze versenyt, ahonnan három bronz- és egy aranyminősítést hozott haza mézeivel.
Jeles mesemondók
Kultúra

Jeles mesemondók

A diákok az életkoruknak megfelelő mesékkel érkeztek december 10-én a városi tékába. Az iskolák legjobbjai mérettették meg magukat a pedagógusokból álló zsűri előtt a műfajban rendezett versenyen.
Top 24
Kultúra

Top 24

Tankerületi angol és német nyelvű vers- és prózamondó versenynek adott otthont a Kiskunhalasi Felsővárosi Általános Iskola. A november 22-i megmérettetésen mindkét nyelvből négy kategóriában versenyeztek a gyerekek.
Országos bajnok a Fazekas DSE
Sport

Országos bajnok a Fazekas DSE

Úgy tűnik ez a hétvége a halasi tornászoké (is) volt. A Fazekas DSE két csapat is indult a serdülő II. osztályú bajnokságban. A budapesti megméretésen szép halasi siker született, a Macska Dominik, Ádám Levente, Rádi Ádám, Tóth Péter alkotta válogatott aranyérmes lett két forduló eredményei alapján.