Halason forgatta a klipjét a Rómeó Vérzik (galéria)
Kultúra

Halason forgatta a klipjét a Rómeó Vérzik (galéria)

Baráti szálak fűzik Kiskunhalashoz, pontosabban Gál Dezsőhöz és Luncz Anitához a felvidéki Rómeó Vérzik zenekart. Az idén 25 éves együttes úgy döntött, hogy az ősszel megjelenő nagylemezének előfutáraként egy klipet készít, mégpedig városunkban. A Hungarian Stage Rental telephelyén, hat méteres magasságban, egy épület tetején valósult meg a forgatás, a szakma legjobbjának, Galler Andrásnak, Indiánnak az irányításával.
(►) KáPé_Soulja Halasról rappel
Kultúra

(►) KáPé_Soulja Halasról rappel

Piegel Dominik vagy, ahogyan a legtöbben ismerik, KáPé_Soulja saját rapdalaival próbál minél szélesebb körű ismeretséget szerezni. Nem csak zenéket, hanem videoklipeket is készít, amiket az internet segítségével próbál eljuttatni a stílus kedvelőihez. Új dalaiban főként kiskunhalasi témákat dolgoz fel, legfrissebb klipjében pedig a város ikonikus épületei is feltűnnek. Terveiről, álmairól nem sokszor beszél nyíltan, velünk most mégis kivételt tett.
(►) Hova menjek – újragondolva
Kultúra

(►) Hova menjek – újragondolva

Zoltán Erika egyik régi nagy slágere új szöveggel hallható. A népszerű énekesnő Hova menjek című dalához rajongói írtak új sorokat, ő pedig előadta a szám karanténváltozatát. Ezen kívül az Irigy Hónaljmirigy együttes két tagjával elkészítették az Angyalbőrben új verzióját és klipet is forgattak hozzá. A személyes találkozások a közönséggel a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben egyelőre elmaradnak. Zoltán Erika otthonában videochates interjút adott a Halas Televíziónak. A felvételt a május 21-én este fél 8-kor kezdődő Kultúrkép című műsorban, majd az ismétlések alkalmával tekinthetik meg...