Friss hírek

 • Váratlan vereség a Kelebiától (galéria)

  Váratlan vereség a Kelebiától (galéria)

  2019. már 18.
  Egy vitatható büntető, két piros lap és négy gól, amelyből hármat a vendégek szereztek. Röviden így lehet összefoglalni a Szilády RFC - Kelebia KNSK II bajnoki labdarúgó-mérkőzés történéseit. A tavaszias időben lejátszott találkozó egyik főszereplője a játékvezető volt.
 • Szilády-emlékkonferencia

  Szilády-emlékkonferencia

  2019. már 18.
  A Szilády Áron Társaság évente két konferenciát rendez több mint 25 éves fennállása óta. Ezt a hagyományt idén is továbbviszik a szervezők. A legközelebbi ilyen alkalom március 23-án, szombaton lesz a református gimnázium dísztermében. 
 • Fazekas István fedett pályás országos bajnok

  Fazekas István fedett pályás országos bajnok

  2019. már 17.
  A díjugrató szakág Budapesten, a Nemzeti Lovardában az ünnepi hosszú hétvégén rendezte a 2019. évi országos fedett pályás díjugrató döntőt. Több halasi lovas is eredményesen versenyzett a négy nap során. A legnagyobb sikert azonban Fazekas István Walter nevű lovával érte el. A Határőr Dózsa SE lovasa a legnehezebb számban, a felnőtt döntőben szerzett bajnoki címet. (kép Ménesi Dóra)
 • Két rendőrt sodort el egy autó az 53-as főúton

  Két rendőrt sodort el egy autó az 53-as főúton

  2019. már 17.
  A megyei hírportál, a baon.hu írt először arról, hogy hajnalban két rendőrt ért baleset az 53-as főúton. Ezt szerkesztőségünk kérdésére megerősítette a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese is.
 • Alen, ez remek teljesítmény volt!

  Alen, ez remek teljesítmény volt!

  2019. már 17.
  Szombaton, magyar idő szerint este hat órától történelmet írt Györfi Alen. A kiskunhalasi gyorsaságimotor-versenyző második magyarként állt rajthoz a világ leghíresebb megméretésén, a Daytona 200-on. Alen remek teljesítményt nyújtva a 25. helyről feljőve a 14. helyen ért célba.
 • Csoportosan jönnek

  Csoportosan jönnek

  2019. már 17.
  Egyre nagyobb a mozgás a zöldhatáron, valamint a közúti és vasúti határátkelőhelyeken. A határsértők csoportjait sorra fogják el a rendőrök.
 • Mit keres egy szőke, halasi lány Sanghajban?

  Mit keres egy szőke, halasi lány Sanghajban?

  2019. már 17.
  Opóczki Edina mindig is arról álmodozott, hogy egyszer bejárja a világot és új kultúrákat fog megismerni. A középiskola elvégzése után külföldre utazott, azóta már több országban is élt, jelenleg pedig Sanghajban tanul. Ha minden jól megy, nyáron egy újabb országot pipálhat ki képzeletbeli bakancslistáján. Örömmel mesélt eddigi kalandjairól weblapunk olvasóinak.
 • 44 éves férfi, 37 és 36 éves nő a tragikus baleset áldozata

  44 éves férfi, 37 és 36 éves nő a tragikus baleset áldozata

  2019. már 16.
  Feltehetően a nagy sebesség okolható azért a tragikus balesetért, amely pénteken reggel történt Kiskunhalas és Kiskunmajsa között. A megyei főkapitányság tájékoztatója szerint a karambolban a VW Golf sofőrje, egy 36 éves nő, valamint a VW Polo sofőrje, egy 44 éves férfi és utasa, egy 37 éves nő vesztette életét.

Eseménynaptár

2019. március
Hét Ke Sze Csü Pén Szo Vas
     1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31

Kiemelt hírek

 • 44 gólt dobtak a listavezetőnek (galéria)

  44 gólt dobtak a listavezetőnek (galéria)

  2019. már 16.
  Visszavágott a Kiskunhalasi UKSC NB III-as női ifjúsági csapata a Nemesnádudvaron elszenvedett vereségért. Ráadásul a Horváth István Sportcsarnokban megrendezett szombat ebéd utáni találkozón a halasiak 44 gólt dobtak a bajnoki listavezetőnek. A hatvan perc során egyébként 78 találat esett.
 • Tehervagonban külföldiek

  Tehervagonban külföldiek

  2019. már 16.
  Szinte nincs olyan nap, hogy a megyei főkapitányság sajtószolgákata ne adna híradást tehervonatokon rejtőzködő külföldiekről. A módszereik változatosak és életveszélyesek, a szombat hajnali is ilyen volt.
 • TE szedd! Halason is

  TE szedd! Halason is

  2019. már 16.
  Aki önkéntes munkára szán egy kis időt sokat tehet a város tisztaságáért. A jövő héten Halason is lehet szedni a szemetet a Te szedd akció keretében. Az önkénteseket a város több pontján is várják. Az egyhetes, március 18-tól 24-ig tartó országos akció célja, hogy csökkenjen az illegális hulladéklerakók száma.
 • Ilyen volt az idei Magyarok vására

  Ilyen volt az idei Magyarok vására

  2019. már 15.
  Kellemes tavaszi napsütésben, már kora reggeltől várta az érdeklődőket március 15-én a Magyarok vására a piactéren. A kínálat most is igazán bőséges volt, hiszen több mint kétszáz kézműves és kereskedő hozta el portékáit városunkba.
 • Kékben, képben látni a világot (galéria)

  Kékben, képben látni a világot (galéria)

  2019. már 15.
  Hétköznapinak és megszokottnak semmiképpen sem szabad nevezni azt a kiállítást, amely csütörtökön este nyílt a Közösségek Házában. Tegyük a szívünkre a kezünket, hányan tudjuk azt, hogy milyen egy cianotíp fotó? Nos, aki szereti a kék színt, a különleges látásmódot, a kissé extrém látványt, az mindenképpen nézze meg Anda Tamás és Bodrogközi Szilárd tárlatát, amelyet Lucskai Vincze haikui tesznek még teljesebbé.
 • Így ünnepelt Halas

  Így ünnepelt Halas

  2019. már 15.
  Egész délelőtt programok várták a halasiakat a nemzeti ünnepen. Zászlófelvonás, ünnepi beszéd, diákok műsora, közös szavalás, koszorúzás szerepelt az ünnepi megemlékezéseken. Idén is több helyszínen és sok résztvevővel zajlottak az események.
 • Brutális baleset, három halott Kiskunmajsa közelében (galéria)

  Brutális baleset, három halott Kiskunmajsa közelében (galéria)

  2019. már 15.
  Tragikus baleset történt ma délelőtt Kiskunhalas és Kiskunmajsa között, Tajónál. Két személyautó ütközött össze, a karambolban hárman vesztették életüket.
 • Daljegyzék március 17.

  Daljegyzék március 17.

  2019. már 15.
  Köszöntse dallal ismerősét, barátját, rokonát és küldjön jókívánságot a Szabadkai Magyar Rádión keresztül! A Délvidék legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14 órától 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából hírportálunkon is böngészhet! Március 17-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.

Népszerű