Friss hírek

 • November utolsó dallistája

  November utolsó dallistája

  2020. nov 28.
  Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. A november 29-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.
 • Ki kapja a közönségdíjat?

  Ki kapja a közönségdíjat?

  2020. nov 27.
  Az előző tizenegy évadhoz hasonlóan a Halas Televízió által megrendezett 12. Ganzair-Pont Karaokeversenyen is lehetősége nyílik a TV nézőknek arra, hogy megválasszák, melyik produkció volt ebben az évben a legjobb.
 • Csirke egy remek körettel

  Csirke egy remek körettel

  2020. nov 27.
  Attól, hogy itt a szeptember, még nem kell lemondanunk a nyárias ízekről. A paradicsom, paprika elérhető mindenki kiskertjében vagy a piacokon, így nem lehet akadálya, hogy összeüssünk belőlük egy finom lecsós vacsorát.
 • (►) Halasi énekes a top9-ben

  (►) Halasi énekes a top9-ben

  2020. nov 27.
  Akik rendszeresen figyelemmel kísérik a Halas Televízió karaokeversenyét, bizonyára jól emlékeznek Samu Szimonettára, aki évek óta visszatérő versenyzője a produkciónak. Idén egy minden eddiginél komolyabb hangvételű dalt választott, ez pedig úgy látszik, bejött a zsűrinek, hiszen beválogatták a legjobb 9 előadó közé.
 • A halasi tűzoltók segítettek a mentőknek

  A halasi tűzoltók segítettek a mentőknek

  2020. nov 27.
  Két rendőrautó és egy tűzoltóautó  érkezett pénteken délelőtt Kiskunhalas egy Kossuth utcai társasházhoz. A mentők kértek segítséget, mert nem tudtak bejutni az egyik lakásba.
 • Minden segítségre szüksége van a tekós diáknak

  Minden segítségre szüksége van a tekós diáknak

  2020. nov 27.
  Schmél Márk óriási harcot vívott az elmúlt másfél évben egy súlyos betegséggel. A fiatal éppen szakvizsgára készült a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Gimnáziumban és Technikumban, amikor kiderült, áttétes, nagy kiterjedésű nyirokrákja van. A család tartalékai kimerültek, a Máltai Szeretetszolgálat Soltvadkerti Csoportjának segítségével gyűjtés indult.
 • Új kulturális tér lesz a Kincsem Ház (galéria)

  Új kulturális tér lesz a Kincsem Ház (galéria)

  2020. nov 26.
  Munkaterület bejárást tartottak a Hirling József Lovasparkban. A bejáráson a kedvezményezett Halasi Szabadidő Központ Nonprofit Kft. képviseletében Juhász Tibor ügyvezető mutatta be a Kincsem Ház építkezésének alakulását Bányai Gábor országgyűlési képviselőnek és Fülöp Róbertnek, Kiskunhalas polgármesterének. A közel 500 négyzetméteres épület új és komplex kulturális térként működik majd a város közéletében.
 • A Modinvest Kft. építi az új kecskeméti tűzoltólaktanyát

  A Modinvest Kft. építi az új kecskeméti tűzoltólaktanyát

  2020. nov 26.
  A kiskunmajsai tűzoltóőrs, a kiskőrösi tűzoltóság építése után újabb jelentős beruházásban vehet részt a Modinvest Kft. A kiskunhalasi építőipari vállalkozás nyerte el az új kecskeméti  tűzoltólaktanya kivitelezést, mintegy 3,9 milliárd forint értékben.

Eseménynaptár

2020. november
Hét Ke Sze Csü Pén Szo Vas
       1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30

Kiemelt hírek

 • Közelítő tél: gépek vannak, de kell a lakossági segítség is (galéria)

  Közelítő tél: gépek vannak, de kell a lakossági segítség is (galéria)

  2020. nov 26.
  A gépeket, hóekéket, sószórót felkészítették arra, hogy szükség esetén bevessék azokat. Többek között ez derült ki a Halasi Városgazda Zrt. hószemléjén.  Ha akkora mennyiségű csapadék esik, akkor külsős vállalkozások eszközeit is igénybe lehet venni, azonban Molnár Ferenc vezérigazgató számít a lakosság segítségére.
 • Újabb dolgozók és gyermekek kerültek karanténba

  Újabb dolgozók és gyermekek kerültek karanténba

  2020. nov 26.
  Újabb 14 óvodás került karanténba a Kuruc vitézek téri intézményben, mivel két dolgozó háziorvos által kért tesztelésének eredménye pozitív lett- kaptuk a tájékoztatást a városházától.  Szerdai híradásunk szerint további 3 dolgozó és 12 gyermek van karanténban.
 • Elkapták a szemetelőt: 560 kilónyi sittet pakolt le Halason

  Elkapták a szemetelőt: 560 kilónyi sittet pakolt le Halason

  2020. nov 25.
  Ötvenezer forintos bírságot kapott az a férfi, aki a város belterületén, a főút mellett szabadult meg 560 kilónyi építési törmeléktől. A térfigyelő kamerák felvételei árulkodtak tettéről és a lakossági is segített a gyors felderítésben- tájékoztatott a városháza.
 • Rajzoljatok vagy mondjatok verset a Mikulásnak!

  Rajzoljatok vagy mondjatok verset a Mikulásnak!

  2020. nov 25.
  December hatodikán online Mikulás műsorral jelentkezik a Halasmédia. Gyerekek, ha szeretnétek rajzotokkal, verses vagy zenés produkciótokkal szerepelni a műsorban, most jól figyeljetek!

Népszerű

 • Kormányhivatali ügyintézés csak időpontfoglalással

  Kormányhivatali ügyintézés csak időpontfoglalással

  2020. nov 13.
  Csak időpontfoglalással fogadják az ügyfeleket a kormányhivatali ügyfélszolgálatok és azt kérik, aki teheti, online intézze hivatali ügyeit! A járvány terjedésének, valamint a személyes kontaktusok számának csökkentése érdekében vezették be ezt az intézkedést a kormányablakokban és okmányirodákban.