Friss hírek

 • Kecskeméti finálé a Szilády-Joma Kupán

  Kecskeméti finálé a Szilády-Joma Kupán

  2017. dec 16.
  Szombaton elrajtolt a műfüves idény a Szilády-gimnázium műfüves arénájában, mégpedig a hagyományos, már 7. alkalommal megrendezett, Szilády RFC-Joma Utánpótlás Kupával. Vincze Attila hívó szavára nyolc csapat lépett gyepre két csoportra osztva.
 • Fazekas István arannyal avatta fel a Nemzeti Lovardát

  Fazekas István arannyal avatta fel a Nemzeti Lovardát

  2017. dec 16.
  Remekül kezdődött és fantasztikusan folytatódott kiskunhalasi szempontból a Budapesten folyó CSI 2* nemzetközi fedettpályás díjugrató lovasverseny. A megújult Nemzeti Lovarda első versenyének, első számában pénteken, a Bronze Tour-ban, Fazekas István (Határőr Dózsa SE) Elise nyergében győzött. A mai napon pedig ismételni tudott a kettős, mert megint nyertek a 120 cm-es akadályokkal nehezített pályán.
 • Az év legédesebb versenye a Váriban (galéria)

  Az év legédesebb versenye a Váriban (galéria)

  2017. dec 16.
  Sütemények és torták sorakoztak egymás mellett. Az év legédesebb eseményét tartották a Vári Szabó István Szakképző Iskolában. Hatodik alkalommal rendezték meg az adventi süteménykészítő versenyt.
 • (►) Összeállt a TOP9

  (►) Összeállt a TOP9

  2017. dec 16.
  A kiskunhalasi Sztojka Roland nevét rejtette a szakmai zsűri mai, és egyben utolsó borítékja. Ez azt jelenti, hogy megvan az idei kilenc legjobb produkció, jöhet az eredményhirdetés.
 • Erika éneke az esőben (galériával)

  Erika éneke az esőben (galériával)

  2017. dec 15.
  Az időjárás nem fogadta kegyeibe az Adventi Tér nyolcadik napján a nézőket. A legelszántabb rajongókat nem zavarta a szakadó eső és végigénekelték, táncolták Zoltán Erika fellépését. Az ismert dallamok esernyőként terültek szét a téren. A Blues Boot's (kiegészülve a Fazekas Mihály Általános Iskola tanáraival, diákjaival) dacolva az égi áldással, emlékezetes koncertet adott.
 • Regisztrálták a kerékpárokat

  Regisztrálták a kerékpárokat

  2017. dec 15.
  Bike Safe néven indult egy kampány annak érdekében, hogy elkészülhessen egy olyan adatbázis, amely segítségével a kerékpárok eltulajdonítása esetén könnyebben lehet megtalálni, azonosítani a járműveket.
 • A Tekó nyerte a Krampusz Kupát (galériával)

  A Tekó nyerte a Krampusz Kupát (galériával)

  2017. dec 15.
  Negyedik alkalommal rendezte meg a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Dékáni Árpád Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája a Krampusz Kupa Középiskolás Teremlabdarúgó Tornát. A megméretésen hét csapat lépett pályára, a szurkolók minden dicséretet megérdemelnek, ugyanis lelkesen, hangosan drukkoltak kedvenceiknek. A döntőben a II. Rákóczi legyőzte a Kaposvárt, így győzelemmel hangolt a saját kupájára.

Eseménynaptár

2017. december
Hét Ke Sze Csü Pén Szo Vas
     1
2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31

Kiemelt hírek

 • Programok az advent jegyében

  Programok az advent jegyében

  2017. dec 15.
  Az elkövetkező napokban egymást érik majd az ünnepi események Halason. Zoltán Erika és Gáspár Laci is fellép az Adventi téren. De lesz játszóház, néptánc és fúvóskoncert is. Böngéssze át a részletes kínálatot!
 • Élet- és balesetveszély a templomnál

  Élet- és balesetveszély a templomnál

  2017. dec 15.
  Az eső miatt felázott a református templom tornyának vakolata, amely aztán a járdára hullott. Az egyház segítséget kért az élet- és balesetveszély elhárítására. A halasi tűzoltók érkeztek a helyszínre és teljes útzár mellett hárították el a veszélyt.
 • Új autó segíti a munkát

  Új autó segíti a munkát

  2017. dec 15.
  Új járművet kapott a napokban a zsanai körzeti megbízott. Az autót a település önkormányzata vásárolta és adta a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságnak.
 • Anyakönyvi hírek

  Anyakönyvi hírek

  2017. dec 15.
  A legfrissebb anyakönyvi információkat most is a Halasmédián találhatják meg az érdeklődők.
 • Most is meglelték a hont

  Most is meglelték a hont

  2017. dec 14.
  Ismét megrendezte a Szent József Katolikus Általános Iskola hagyományos helytörténeti vetélkedőjét. A Meglelni hont a hazában az idén is aktuális témát választott, Megreformált, megújult kereszténység címmel az elmúlt 500 évre visszatekintve vizsgálta városunk és járásunk vallási életét.
 • Varsányi Vera a Halasi Box Club új elnöke

  Varsányi Vera a Halasi Box Club új elnöke

  2017. dec 14.
  Csütörtökön este tartotta közgyűlését a Halasi Box Club. Az egyik napirendi pont az elnökválasztás volt, ugyanis az eddigi sportvezető, Szabó Lajos úgy döntött, hogy leköszön erről a tisztségről. A tagság Varsányi Verának, Csenki Ferenc unokájának szavazott bizalmat.
 • Megújult a Dékáni Sportcsarnok is (galériával)

  Megújult a Dékáni Sportcsarnok is (galériával)

  2017. dec 14.
  Az elmúlt időszakban jelentős, több tízmillió forintos beruházással újult meg a Dékáni Sportcsarnok. A Kossuth utcai létesítmény új világítást, fűtési rendszert, festést kapott, az ünnepélyes avatóra csütörtökön délelőtt került sor. A rendezvény megmutatta, hogy mennyiféle sportág űzésére alkalmas a csarnok.
 • Átadták az UKSC új edzőtermét (galériával)

  Átadták az UKSC új edzőtermét (galériával)

  2017. dec 14.
  - Elképzelhető, hogy a halasi kézilabdás utánpótlás tagjai között van a jövő válogatott kézilabdázója -fogalmazott beszédében dr. Kocsis Máté, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke a Kiskunhalasi UKSC új edzőtermének avatóján. A közel 100 millió forintos beruházás a Bibó István Gimnázium udvarán valósult meg, Demeter József elnök kiemelte, hogy nagy összefogásnak köszönhető a létesítmény.

Népszerű

 • Olaszos ebéd

  Olaszos ebéd

  2017. dec 14.
  Vannak ételek, amiket egyszerűen mindenki szeret. Ilyenek például a bolognai szószos, darált húsos tészták. Az órákon keresztül rotyogó ragut ezúttal cannelloni tésztába töltöttem.
 • (►) János a legjobbak között van

  (►) János a legjobbak között van

  2017. dec 13.
  Újabb névvel bővült a Halas Televízió idei karaokeversenyének TOP9-es mezőnye. A Pont című ifjúsági műsor legutóbbi adásában két borítékot is kibontottak a műsorvezetők, Marosán János nevét rejtette az egyik.
 • Hideg ellen meleg leves

  Hideg ellen meleg leves

  2017. dec 10.
  A hideg, téli napokon mi is eshetne jobban a szervezetünknek és a gyomrunknak, mint egy ízletes forró leves. Mostani ajánlatom pénztárcakímélő étel, ráadásul nagyon gyorsan a család étkezőasztalára tudjuk tenni.
 • Friss anyakönyvi híreink

  Friss anyakönyvi híreink

  2017. dec 05.
  Állandó rovatunkból az érdeklődők megtudhatják, kik születtek, kik hunytak el, s kik kötöttek házasságot Kiskunhalason és a környező településeken az előző héten.

Hírlevél feliratkozásA Halas Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a
​ Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.