Megnyílt az első Fizetési Pont
Gazdaság

Megnyílt az első Fizetési Pont

Az országban először, Baját és Debrecent megelőzve Kiskunhalason nyílt meg az első Fizetési Pont. A terminált és a működéshez szükséges kártyákat Balogh Gábor vezérigazgató adta át a Táncsics utcai Goods Marketben. Mint megtudtuk: a városban óriási az érdeklődés a szolgáltatás iránt.

 
Egy szolgáltatás, amivel mindenki jól jár. Így reklámozták a Fizetési Pontok kiskunhalasi megjelenését még a nyár folyamán a képviselő-testület rendkívüli tanácskozásán. (Bővebben itt olvashatnak a szolgáltatásról.)
fizetésibe3
Akkor hangzott el, hogy városunkban 160 ilyen helyet terveznek. Ezeken megkönnyítik az ügyintézést, többek között számlákat fizethetünk be és a kártya bankkártyaként is használható. A Balogh Gábor vezette O. K. Partner Zrt. vezérigazgatója szerda délután már az első pont megnyitás kapcsán arról beszélhetett, hogy óriási az érdeklődés a szolgáltatás iránt.
fizetésibe2
– Meglepődve tapasztaltuk, hogy mekkora várakozás előzte meg a fizetési Pontok bevezetését. Kiskereskedőket kerestünk fel a lehetőséggel, akik már értesültek a helyi médiából erről. Biztos vagyok benne, hogy a tervezett 160 terminál mellett továbbiakat is üzembe tudunk helyezni – fogalmazott a vezérigazgató.
fizetesibe1
Gyovai István polgármester arról beszélt, hogy Kiskunhalason indult el ez a szolgáltatás elsőként az országban, megelőzve Debrecent és Baját. Hozzátette: várhatóan a halasi városházán is lesz terminál és több önkormányzati társaság is csatlakozhat majd a rendszerhez.
Kép-szöveg: Jáger Levente