Tíz éves a halasi Giorgio Dekor
Gazdaság

Tíz éves a halasi Giorgio Dekor

Új korszak kezdődött a halasi Giorgio Dekor Kft. életében. A tíz évvel ezelőtt alapított vállalkozás új székhelyen, és végre saját tulajdonú épületben működhet tovább. A családias hangulatú székházavatón jelen volt Bányai Gábor országgyűlési képviselő, Fülöp Róbert polgármester és Farkas Dániel alpolgármester is.

Györgyi János tulajdonos ügyvezető köszönetet mondott a munkatársaknak, az üzleti partnereknek és mindenkinek, aki az elmúlt tíz év során segítette a cég boldogulását. A reklámszakmával 1996 óta foglalkozó szakember és üzlettársa 2004-ben alapította meg a céget. Sikerességük alapja az egyedi, gyakran művészeti megjelenésű reklám és dekoráció készítése – véli a cégvezető, aki szerint fontos, hogy minél átfogóbban ki tudják szolgálni ügyfeleik igényeit a reklám és a dekorációs megrendelések teljes palettáján. A vállalkozás munkatársai között megtalálható számítógépes grafikus, arculattervező, festőművész, szobrász, dekoratőr, jármű és faiparban gyakorlatot szerzett dolgozó.

A cég nem csak Kiskunhalason, de országosan, sőt nemzetközileg is komoly üzleti megbízásokat nyert el az elmúlt egy évtized alatt. 2005-ben az amsterdami világkiállításon egy kecskeméti cég standjának tervezését és a kivitelezési munkálatait is ők csinálták. Munkájuk végül elnyerte a legszebb stand díjat. 2006-ban a Corvus Aircraft repülőgépeinek dizájn tervezését és kivitelezését nyerte el a kiskunhalasi cég, egy évvel később a budapesti New York palota ablakainak fóliázását is ők végezték, 2008-ban pedig budapesti luxusautó show-n résztvevő autódekoráció közönségdíját nyerték el. Sikeresen pályáztak az európai uniós forrásokra is, 2009-ben komoly összeget nyertek komplex technikai fejlesztésre.

Kép-szöveg: Pozsgai Ákos