Halasi az év kereskedője és menedzsere
Gazdaság

Halasi az év kereskedője és menedzsere

Halasi kitüntetettjei is voltak a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ünnepi küldöttgyűlésén Kecskeméten. Kiskunhalasra került az év kereskedője és menedzsere elismerő díj is, ketten pedig oklevelet vehettek át.

 
Ünnepélyes körülmények között zárta az idei esztendőt a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A kecskeméti rendezvényen Szemereyné Pataki Klaudia, a házigazda város polgármestere, valamint Csepreghy Nándor fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős államtitkár és Dunai Péter, a kamara főtitkára köszöntötte a vendégeket.
galpista
A program végén kitüntetések, elismerések átadására került sor. A kamara év kereskedőjének járó elismerését a kiskunhalasi Jenei Trade Kft-nek ítélték oda, amelynek Jenei György az ügyvezetője. Az év menedzsere kitüntető címet Gál István (képünkön), a Kamintherm Kft. ügyvezetője vehette át.
kovacsne
Ketten részesültek a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökének elismerő, dicsérő oklevélben. a szervezet kiskunhalasi ügyfélszolgálati munkatársa, Kovácsné Uricska Erzsébet és Fehér Károlyné iparművész munkáját ismerték el ezzel.
feherne
Jáger Levente
Fotók: kecskemeti-hirhatar.hu