Ajándék az önkormányzattól
Gazdaság

Ajándék az önkormányzattól

300 csomaggal lepi meg idén a halasi önkormányzat a nehéz helyzetben élőket. Az ajándékok kiosztása már folyamatban van. A csomagokban tartós élelmiszerek vannak.

 
A csomagok kiosztásában a Szociális Szolgáltató Központ is segít az önkormányzatnak. A házi gondozás valamint a Családsegítő és a Gyermekjóléti Szolgálat munkatársai keresik fel az ajándékkal a nehéz helyzetben élőket.

Az egyik csomag Úrfi Sándorhoz érkezett. Nagy volt a meglepetés, amikor becsengettek hozzá az ajándékkal. Épp a boltba indult volna, amikor váratlanul megérkezett az ajándék és így egyből megtelt élelmiszerrel a konyhaasztal.

A tészta, a rizs, a konzerv, a tea és a citromlé mellett szaloncukor és csoki is van a csomagban, így azoknak is jut az év végére édesség, akik egyébként nem vásároltak volna maguknak. – Nem vettem volna szaloncukrot és karácsonyfám sem szokott lenni, de így egy kicsit édesebb lesz az ünnep – mondta Úrfi Sándor.

Az élelmiszerek mellett egy kártya is van a csomagokban, mely Fülöp Róbert polgármester év végi jókívánságát tartalmazza.

Szöveg-fotó: Fehér Erika