Generali: új képviseleti pont Halason
Gazdaság

Generali: új képviseleti pont Halason

Az ország legkiterjedtebb tanácsadói és képviseleti hálózatának bővítésével Kiskunhalas lakói mostantól még könnyebben tájékozódhatnak a személyre szabott igényeket kielégítő biztosítási és megtakarítási lehetőségekről.

A Generali Biztosító megnyitotta legújabb képviseletét a városban, a Bocskai utca 12. szám alatt. A biztosító korábban is jelen volt Kiskunhalason, az új képviseleti pont segítségével a Generali Biztosító még inkább jelen lehet a település életében. Megismerheti a helyi igényeket, élethelyzeteket, és ezekre személyre szabott megoldásokat tud ajánlani – hangzott el a hétfő délelőtti hivatalos megnyitón.

generali02

– Közel 2 ezer lakást biztosít a városban és a környéken, és az elmúlt időszakban több nagy kártérítést is fizetett. A legnagyobbak között szerepelt egy tűzesetből eredő kár, melyre több mint 5 millió forintot térített a biztosító. Nagyságrendileg 5 ezer gépjárművet is biztosít a Generali a térségben: 2014-ben kötelező gépjármű felelősségbiztosítás és casco keretében összesen 40 millió forintot térített a biztosító. A Generali nagyságrendileg 900 életbiztosítást nyújt a város lakosainak. E biztosítások körében tavaly több mint 30 esetben összesen közel 30 millió forintot térített – hangsúlyozta Román István régióigazgató.

generali03

Farkas Dániel alpolgármester avatóbeszédében fontosnak nevezte, hogy a Generali Biztosító szolgáltatásaival elégedettek legyenek a kiskunhalasi ügyfelek, a magánszemélyek és vállalkozások egyaránt, mert az erősíti a helyi gazdaságot. A halasi képviseleti ponton a Generali Biztosító lakossági biztosításai mellett a Generali nyugdíjpénztár, a Generali Egészségpénztár, az Európai Utazási Biztosító és az Europ Assistance biztosítási szolgáltatásai is elérhetőek.

Helyszínen készített fotóink IDE kattintva érhetők el.

Kép-szöveg: Pozsgai Ákos

(x)