A Vodafone eltörli a roaming díjakat
Gazdaság

A Vodafone eltörli a roaming díjakat

Az elmúlt hetekben a Vodafone Magyarország forradalmi változásokat jelentett be a külföldi mobilhasználatban. Az első lépésben április elsejével bevezettük az új Red EU csomagokat, amelyekkel magán és üzleti ügyfeleink is pontosan ugyanúgy használhatják mobiljukat az Unió és több más európai ország területén, mintha itthon lennének, majd május elseje óta hasonlóan kedvező megoldást kínálunk a feltöltő kártyát használó ügyfeleinknek is.


Az április elsejével átalakított, de változatlanul 9990 Ft-tól elérhető új Red EU csomagok belföldön a normál díjas számok irányába korlátlan hívást és üzenetküldést, valamint jelentős adatforgalmat kínálnak mind a lakossági, mind pedig az üzleti ügyfeleknek. Az új Red szolgáltatás csomagokkal Vodafone Magyarország előfizetői egyedülálló módon Európa-szerte ugyanúgy tudják használni új lakossági és üzleti Red EU csomagjaikat hívások kezdeményezéséhez és adatkeretük felhasználásához, mintha otthon lennének - minden plusz költség nélkül.

A Vodafone Magyarország a feltöltő kártyát használók számára május elsejével vezette be a díjmentes „Európa hazai áron” opciót, amellyel az előre fizető ügyfelek is a hazai perc és SMS díjakkal telefonálhatnak, vagy küldhetnek haza üzenetet az EU tagállamokból, valamint Izlandról, Liechtensteinből, Norvégiából, Svájcból és Törökországból. Ugyanezekben az országokban használható az „Európa adat napijegy”, amellyel feltöltő kártyával rendelkezők napi 100 MB adatforgalmi keretet kapnak napi 990Ft-ért.

A Vodafone Magyarország hazai mobil szélessávú lefedettsége – amely jelenleg a lakosság 98,4%-a számára teszi elérhetővé a nagy sebességű mobilinternet szolgáltatások elérését –messze a legmagasabb Magyarországon, emellett az elmúlt években a Vodafone több olyan újdonságot is bevezetett, amely rendkívül előnyös az ügyfelek számára. A Vodafone Red csomagjai hozták el Magyarországon a korlátlan hazai beszélgetés és üzenetküldési lehetőségét, a Vodafone Asszisztensek villámgyors ügyintézést kínálnak, a nemrégiben bevezetett és május végéig minden Red ügyfél által különdíj nélkül kipróbálható Red Mozi pedig hatalmas film és sorozat kínálatával hódit.

A kiskunhalasi Vodafone üzletvezetőjeként szeretettel várom Önt is az üzletünkben, hogy személyesen is megismerje az új csomagok előnyeit, és közösen találjuk meg az Önnek legmegfelelőbb szolgáltatáscsomagot.

Üzletcím: 6400 Kiskunhalas, Thúry József utca 4/A

(X)