Élénk vállalkozói érdeklődés
Gazdaság

Élénk vállalkozói érdeklődés

Közeleg a szeptember 11-ei hétvége, amikor is ismét benépesül Kiskunhalas belvárosa. A Szüreti Napok rendezvénysorozatnak ezúttal a Bethlen Gábor tér és a Polgármesteri Hivatal megszépült belső udvara ad majd otthont. Az előkészületi munkálatok már javában zajlanak, ezúttal a főszervezők és a vendéglátással foglalkozó vállalkozók ültek le egy fontos egyeztetésre.

 
Nagy-Apáti Ivett, a Halasi Média és Kultúra Kft. ügyvezetője egy szakmai beszélgetésre várta a halasi és környékbeli vállalkozókat. Ezúttal azok a kereskedők jöttek el, akik a rendezvény ideje alatt ízletes ételekkel és italokkal szeretnének a látogatók kedvében járni.
 
Az egyeztetés során a jelenlévők tervrajzok segítségével vették szemügyre, mely területek állnak rendelkezésre a főtéren az eseménykor. Több olyan kereskedő is megjelent a megbeszélésen, akik korábban még nem csatlakoztak a Szüreti Napok csapatához, ám idén kiváló lehetőséget láttak a közelgő rendezvényben. Így most már az is biztos, hogy finomságokból nem lesz hiány a főtéren.
 
Szöveg: Szőri Attila
Fotó: Anda Péter