Teljes nyári üzemben a strand
Gazdaság

Teljes nyári üzemben a strand

Beindult a nyári szabadtéri szezon a halasi strandon. Fel vannak töltve a kinti medencék. Ahogy megkezdődött a vakáció és megérkezett a hőség úgy emelkedik a látogatók száma.

A fürdővendégeket több meglepetés is várja. Kicserélték a kinti termál medencét, megszépült a sétány, a burkolat egy része, és mozgássérült feljáró is készült. Az utóbbi években nem volt ekkora fejlesztés a halasi strandon, de azért feladat még bőven jut az elkövetkező évekre is – mondja Hugyecz Sándor a fürdő vezetője.

strandol

Nem csak a medencéknél, a kempingben is van forgalom, így lehet, hogy rekordot dönt a vendégéjszakák száma. Sok a törzsvendég, főleg Németországból, akik évről évre újabb pihenni, gyógyulni vágyó vendégeket hoznak magukkal.

vizben

Rudolf Schmidt például már 13 éve rendszeres látogatója a halasi strandnak, van, hogy hónapokat is eltölt a kempingben, annyira megkedvelte a fürdőt. Így úti céljai közül idén sem hagyta ki Halast. A fejlesztéseket ő is üdvözölte, bár azt mondta nem bánná, ha egyszer a kemping is megújulna.

Szöveg-fotó: Fehér Erika