Bemutatta polgármesterjelöltjét a Jobbik
Közélet

Bemutatta polgármesterjelöltjét a Jobbik

Nem a semmiből jött, komoly önkormányzati múltja és nemzeti elkötelezettsége van. Röviden így jellemezte Patocska Tamást, a Jobbik kiskunhalasi polgármesterjelöltjét Farkas Gergely országgyűlési képviselő. Patocskai azt mondta, megerősítené a közbiztonságot, munkahelyeket teremtene és szívén viselné a külterületen élők sorsát.

 
Szerda kora délután hivatalosan is bemutatta önálló polgármesterjelöltjét a Jobbik. Mint ahogy korábban a Halasi Tükör jelezte, Patocskai Tamást indítja a párt a városvezetői székért. Farkas Gergely országgyűlési képviselő a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy az áprilisi parlamenti választások eredményei nyomán optimistán vágnak neki ennek a kampánynak is. Kiskunhalas politikailag három pólusú, és e három erő támogatottsága közel azonos. Farkas Gergely szerint akár meglepetés is születhet ősszel. Patocskai Tamás polgármesterjelöltről azt mondta, hogy nemzeti elkötelezettségű és a Jobbik értékrendjét magáénak mondhatja.
patocskai
– Ezer szállal kötődöm Kiskunhalashoz – kezdte bemutatkozását az ötgyermekes családapa, Patocskai Tamás, aki számára nem ismeretlen a politika és az önkormányzati munka sem. Három alkalommal volt parlamenti jelölt és dolgozott a halasi képviselő-testületben is.  Kiemelt feladatnak tekinti a városi közrend, közbiztonság megszilárdítását, megerősítését törvényes eszközökkel. Fontosnak tartja munkahelyek teremtését és a foglalkoztatottság növelését.  Hozzátette: ismeri a külterületi problémákat,  ezért sokat szeretne tenni a város perifériáján lakókért is. Patocskai Tamás kitért arra is, hogy a részletes programjuk elkészült és ezt hamarosan a nyilvánosság előtt ismertetik majd a halasiakkal.
Kép-szöveg: Jáger Levente