Adri emlékére
Közélet

Adri emlékére

A napokban búcsúztak el családtagjai, szerettei, barátai a 26 éves Udvardi Adritól. A halasi fiatal lányt egy gyógyíthatatlan, súlyos kór támadta meg, hiába küzdött ellene hősiesen, a betegség elragadta a földi világtól.

 
Hittek benne, hogy van remény. Hittek abban, hogy lesz gyógyír és segítség. Több százan mozdultak meg akkor, amikor hírét vették: egy kiskunhalasi lány az életéért küzd. Csontvelődonorok jelentkeztek, mindenki segíteni akart.
 
Olyanok is jelentkeztek, akik eddig egyetlen egy alkalommal sem adtak vért. Összefogott a város, a régió, közben Udvardi Adri csendesen küzdött, harcolt a gyilkos kórral. Fájdalmai sokszor elviselhetetlenek voltak, mégis Adri tartotta magát. Szülei, családtagjai végig ott voltak mellette.
 
Egészen az utolsó pillanatokig. Amikor már nem volt visszaút, nem volt remény és segítség. Az életvidám lány alig 26 évet élhetett. Búcsúztatóján, majd a napokban, a lelki üdvéért megtartott szentmisén is jelezte minden résztvevő, Adri lelke nem halt meg, emléke mindig is bennük él majd….
 
A gyásztól megrendült család pedig ezúton mond köszönetet mindenkinek, aki segíteni próbált és részvételével igyekezett enyhíteni a fájdalmukat.