Most már tényleg felbontják a főteret (galériával)
Közélet

Most már tényleg felbontják a főteret (galériával)

Ha most valaki megkérdezné, hogy a két héttel  korábbra beígért főtér-bontás mikor indul el, azt a választ adjuk: a legfrissebb, hivatalos tájékoztató szerint szeptember első napjaiban már látható nyomai lesznek a munkálatoknak.

 
 
Addig is dolgoznak a városháza udvarán az utolsó épület bontásán, a tetőcserén, a piaccsarnokon. Amit viszont Gyovai István polgármester szerint is legjobban várt munka és kíváncsi minden fázisára a lakosság, a főtérburkolat felbontása, cseréje lesz.
 
akos-20140827-varoshaza-felujit-001 
Ezt két héttel korábbra  prognosztizálták a szakemberek, de nem történt semmi. A sajtótájékoztatón viszont arról beszélt a város első embere a legújabb egyeztetésre hivatkozva, hogy szeptember első napjaiban elkezdődik a várva várt folyamat. Kiválasztják a járda, valamint a kerékpárút burkolatát, azt tervezik egyébként, hogy a főtér körülbelül másfél hónapig lesz feltúrva.
 
akos-20140827-varoshaza-felujit-002
 
Ez idő alatt a bontási munkálatok, a szükséges közmű-átalakítások és a burkolatcserék is megtörténnek. A polgármester a sajtón keresztül is kérte a lakosság megértését és türelmét, mert a beruházás ezen része is fennakadásokkal, kellemetlenségekkel jár.
 
Jáger Levente
Fotók: Pozsgai Ákos
 
{phocagallery view=category|categoryid=1386|limitstart=0|limitcount=0}