Esélyegyenlőségi Nap: mindenkit várnak a programokra!
Közélet

Esélyegyenlőségi Nap: mindenkit várnak a programokra!

Egy álom megvalósult: az Esélyegyenlőségi Napot kísérő esernyő-akció óriási sikert hozott. Nemcsak Kiskunhalasról, hanem az ország minden tájékáról voltak jótékony adakozók, sőt, külföldön élő halasiak is vásároltak.. A rendezvény pedig szombaton délelőtt 10 órakor indul a Közösségek Házában és a Sétáló utcában.

 
Az Ékes Kapu otthon javára indított jótékonysági mozgalom hihetetlen sikert hozott. Összefogott a város, közösségek, osztályok, magánszemélyek, vállalkozások, kicsik és nagyon vásároltak az esernyőkből. A szervezők sem gondolták volna, hogy létezik ekkora erő a városban. Többen népművészeti alkotásokat, kerámiákat, hűtőmágneseket, sőt gyermekesernyőket is felajánlottak a nemes célra. Az eddigi gyűjtés, adakozás egyik végállomása a szombati Esélyegyenlőségi Nap lesz.
 
Délelőtt tíz órától várják a szervezők az érdeklőket a Közösségek Házába és a Sétáló utcába. Az előkészületek már javában zajlanak,  mindenkit szeretettel várnak. Íme a program!
eselyporgi
Az Esélyegyenlőségi Nap című miniprojekt a „Csipke-városközpont megújítása – Kiskunhalas belvárosi akcióterületének fejlesztése projekt ( DAOP-5.1.2/A-09-2f-203-0001) részeként valósul meg.