Megható pillanatok az Esélyegyenlőségi Napon (videóval)
Közélet

Megható pillanatok az Esélyegyenlőségi Napon (videóval)

Délelőtt tíz óra óta zajlanak az Esélyegyenlőségi nap programjai a Művelődési Ház udvarán és a Sétáló utcán. Megható pillanatokból nem volt hiány, hiszen a Konduktív Pedagógiai Intézet fiataljai több meglepetés produkcióval is készültek a jeles alkalomra.

Az érdeklődők ezekben a percekben tekintik meg Ábrahám Krisztina szájjalfestő művész tárlatát, amit Bácsalmási Gabriella pedagógus nyitott meg. Gyovai István polgármester az esemény első perceiben köszöntötte a jelenlévőket. Mint mondta, igazán megható, hogy ilyen sok halasi és környékbeli tartja fontosnak, hogy segítsen embertársain.

0 12

Azt pedig, hogy tényleg mennyien szeretnének hozzájárulni a speciális játszótér megépüléséhez, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a több mint 400 esernyő mindegyike gazdára talált már. Kitűzők, hűtőmágnesek és egyéb kézzel készített tárgyak megvásárlásával továbbra is támogatni lehet a kezdeményezést.

A nap hátralévő részében könnyűzenei koncertek várják az érdeklődőket. 14 órától Mandal Leila énekel, őt a Wriggle It zenekar követi. Délután négytől a Kiss Flóra jazzformáció zenél, majd este hatkor a Rock Life tagjai állnak közönség elé.

Jöjjenek, és segítsenek Önök is!

Az Esélyegyenlőségi Nap című miniprojekt a „Csipke-városközpont megújítása – Kiskunhalas belvárosi akcióterületének fejlesztése projekt ( DAOP-5.1.2/A-09-2f-203-0001) részeként valósult meg.

Halasmédia információ
Fotó: Pozsgai Ákos

{phocagallery view=category|categoryid=1399|limitstart=0|limitcount=0}