Biztonságban az ernyők
Közélet

Biztonságban az ernyők

Már nem színesítik esernyők a halasi Sétáló utcát, de nem kell rosszra gondolni, ezúttal maguk a szervezők szedték le az utca fölé kitett ernyőket. A tervek szerint a héten még gyönyörködtette volna a több száz ernyő az arra járókat, ám a keddi nagy szél elkezdte lefújni őket, így biztosabb volt mindet beszedni.

 
Az előzetesen megváltott esernyők most biztos helyen vannak. Az átvételük időpontja maradt az előre meghirdetett, vagyis szeptember 29.-én, hétfőn lehet értük jönni 9 óra után a Halasmédia Bethlen Gábor téri szerkesztőségébe.
 
A jótékonysági esernyők iránt - melyek bevétele egy speciális játszótér kialakítását segíti – még ezekben a napokban is élénk az érdeklődés, ám már mindegyik gazdára talált. A nemes célt viszont más módon is lehet segíteni. Továbbra is él az akcióra nyitott számlaszám, a Halasmédia szerkesztőségénél elérhetők az esernyős bájos kitűzők – amit egyre többen viselnek a városban -, illetve ígéret van arra, hogy a már szintén elfogyott hűtőmágnesekből érkezik egy újabb készlet.
 
A speciális játszótér az Ékes Kapu Otthon sérült lakóinak nagy álma. Szeretnék, ha például a kerekes székben élők is tudnák élvezni a hintázás nyújtotta örömöt.
 
Szöveg: Fehér Erika
Fotó: Pozsgai Ákos
 
{phocagallery view=category|categoryid=1404|limitstart=0|limitcount=0}