Ez tényleg undorító volt! (felkavaró fotók)
Közélet

Ez tényleg undorító volt! (felkavaró fotók)

A gyepmester szállította el azokat a disznóbelsőségeket, amelyeket valaki csütörtök reggelre kidobott az Olajosok útja mellé. Lakossági, bejelentésre ment ki a helyszínre a mezőőrség, mint megtudtuk volt már arra is példa, hogy több zsáknyi szarvasmarhazsigert hagytak ott az erdőben.

 
Ez tényleg nagyon durva volt. Feltehetően egy disznóvágás feleslegesnek ítélt melléktermékei végezték az erdőben, az Olajosok útja mellett. A májat, tüdőt, beleket, kifőzött fejcsontot, hólyagot, fél vödörnyi vért egész egyszerűen kivitte valaki a fák közé és ott hagyta.  Volt egy döglött csirke is.
disznobe1
A mezőőrséget csütörtökön délelőtt értesítették, nem sokkal később a gyepmester is a helyszínre érkezett. Mint megtudtuk: éppen egy kecsketetemet gyűjtött be a Jókai utca közelében. Tőle tudjuk, nem ritkaság, hogy valaki így szabadul meg a tetemtől, vagy éppen a belsőségektől.
disznobe2
Volt már arra is példa, hogy egyszerre négy szarvasmarha zsigereit kellett elszállítani a gyepmesteri telepen lévő ártalmatlanító tartályba. Az Olajosok útja mentén találtak már több zsáknyi csirkebelet, döglött lovat és disznót is.
disznobe3
Kép-szöveg: Jáger Levente