Sztár segítette a halasi gyerekeket
Közélet

Sztár segítette a halasi gyerekeket

Az országszerte népszerű Mr. Busta a közelmúltban városunkba látogatott. Mint kiderült, a szókimondó rapper a hétköznapokban egészen más karakter, mint a tv képernyőkön. A fiatalok kedvence egy jótékonysági körút keretében jött Kiskunhalasra.

 
Mr. Busta nehéz családi háttérrel rendelkező, rászoruló gyerekeket keresett fel. A rapper több halasi intézménybe is ellátogatott adományaival. Választása többek között a Sport az Esélyért egyesület fiataljaira esett.
 
- Fiataljainknak óriási élmény egy ilyen sztárral találkozni, az pedig, hogy nem üres kézzel érkezett hozzánk, nagyon nemes gesztus. Ezeknek a srácoknak nincsenek menő cuccaik, de az adománynak köszönhetően végre magabiztosan jelenhetnek majd meg bárhol - nyilatkozta weblapunknak Molnármé Gép Anikó egyesületi elnök.
 

Mr. Busta jól tudja, milyen érzés nehéz körülmények között felnőni. Saját bevallása szerint annak idején ő is hasonló cipőben járt. A jelenlévő fiatalok először kissé távolságtartóak voltak, de aztán örömmel meséltek mindennapjaikról kedvenc előadójuknak. A gyerekek legnagyobb örömére a találkozó zárásaként közös fotók is készültek jótevőjükkel.

Szöveg: Szőri Attila
Fotó: Pozsgai Ákos

{phocagallery view=category|categoryid=1478|limitstart=0|limitcount=0}