Lesz városmarketing!
Közélet

Lesz városmarketing!

Igényesnek és előremutatónak nevezte Farkas Dániel alpolgármester azt a Városmarketing Tervet, amelyet csütörtökön délután tárgyalt a képviselő-testület. Több jelenlévő is kiemelte, hogy hiánypótló anyagról van szó, ennek megvalósítása a Halasi Média és Kultúra Kft. feladata lesz.

Van városmarketing terve Kiskunhalasnak, miután a képviselő-testület 12 igen szavazattal, ellenvetés nélkül fogadta el az anyagot, amelyet Nagy-Apáti Ivett, a Halasi Média és Kultúra Kft. ügyvezetője készített. Farkas Dániel alpolgármester arról beszélt, hogy igényes, előremutató tervezetről van szó, amely komoly hiányt pótol. A politikus jelezte, hogy a városmarketing feladatokat a jövőben a Halasi Média és Kultúra Kft. látja majd el. Erre a 2015-ös költségvetésben lesz majd fedezet.
 
Tapodi Attila képviselő a Sikeres Halasért Társaság nevében fejezte ki elismerését az igényes és átfogó anyagért, Vincze Attila képviselő örömének adott hangot a miatt, hogy ez a fontos tervezet már a ciklus elején napirendre került. Ő is köszönetet mondott a munkáért.
 
A városmarketing tervét ide kattintva olvashatja el.