Ünnepelt az RFC-család
Közélet

Ünnepelt az RFC-család

A Kiskunhalasi Szilády RFC újfent bebizonyította, hogy jóval több, mint egy szimpla sportegyesület. A harmadik alkalommal megrendezett Támogatói Esten több mint 270 vendég vett részt, akik valamennyien a klub nagy családjának tagjai. Jókedv, derű, finom falatok, pazar zenekar, remek lemezlovas, kiváló társaság - szóval minden adva volt egy emlékezetes bálhoz.

 
Ismét nagyot alkotott Horváth Anikó és szervezőcsapata. Ízléses, ötletes dekoráció várta a Szilády RFC Támogatói Estjének több mint 270 vendégét. Jöttek az edzők, a szülők, a sportbarátok, a támogatók és itt volt az egykori kiváló válogatott kapus, Szendrei József is.
A vendégeket Dr. Bognárné Nagy Éva címzetes igazgató, az RFC egyik alapítója köszöntötte, majd Fülöp Róbert polgármester méltatta az egyesületben folyó komoly szakmai munkát. A városvezető egy csokor virágot nyújtott át Horváth Anikónak.
Harmadik alkalommal adták át a PRO LUDUM CALCIUM ADIUVANDO-díjat. Ezt az elismerést csak az érdemelheti ki, aki az adott esztendőben a legtöbbet tette a Sziládyért. Az idei díjazott nevét, Angyalné Maróti Tímea, az előző esztendő kitüntetettje árulta el. Kiderült, az elismerés idén Temesváry Gyulát illeti, aki láthatóan meghatottan fogadta a gratulációkat.
Vincze Attila alapító, vezetőedző egy személyes emléktárggyal ajándékozta meg a leköszönő vezetést: Zsellér Pál elnököt, Bödecs Pál alelnököt és Boross Viktor titkárt. Az is hagyomány, hogy Sörösné Kapás Klára meglepetéssel készül. Idén egy aranylabdát készített, amelyet Vincze Attila vett át, majd emelt a magasba.
Pozsár Mátyás edzőnek Temesváry Tekla, Szabó Petra és Nyitrai Nóra hálálta meg a szakmai segítséget. Az edzők pedig feleségeiket, férjeiket lepték meg és így köszönték meg azt a türelmet, amellyel a hétvégi távollétek iránt tanúsítottak. Megköszönték a fantasztikus szülői közösség munkáját is, akik a kupák és a bál szervezéséből alaposan kivették a részüket.
Éppen egy éve mutatták be az RFC-indulót, amelynek szerzői, dr. Horváth Zoltánnak, Géczi Andrásnak és Lencsés Balázsnak Horváth Anikó köszöntött. Bödecs Pál asztali áldását követően finom falatok, majd a Tánc-e Vaty Partizans minőségi zenéje és Mándity István lemezlovas kiváló muzsikái csalták a táncparkettre az RFC-család tagjait. Érdemes kattintani Anda Péter hangulatos fotósorozatáért a facebook oldalunkra.
{facebookpopup}