(►) Adományt hozhat a nyuszi
Közélet

(►) Adományt hozhat a nyuszi

Támogassa a nélkülözőket Húsvétkor is! – ezzel a jelszóval hirdetett adománygyűjtést a Szociális Szolgáltató Központ halasi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálata. A nehéz helyzetben élőket szeretnék meglepni főként tartós élelmiszerrel – például liszt, tészta, étolaj, cukor, konzerv, rizs, bébiétel - a közelgő ünnepre. A nehéz sorban élő gyermekek bizonyára örülnének a csoki nyusziknak és tojásoknak is.


Korábban volt olyan vállalkozó, aki nagy mennyiségű füstölt húsárut ajánlott fel, több tíz kilónyi adomány jutott egy-egy családnak, így ki tudja, talán most is kerülhet majd sonka a nélkülözők asztalára. Az adományokat a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat Thúry József utca 6. szám alatti központjába várják március 23-ig, hétfőtől csütörtökig fél 8-tól délután 4 óráig, illetve pénteken fél 8-tól 12 óráig. 
Az adományok fogadása egyébként egész évben folyamatos – tudtuk meg Kisné Légrády Tündétől a szolgálat vezetőjétől. Ruhát, bútort, bármit elfogadnak, ami másnak segítséget jelenthet. Mint mondják nem ritka az olyan eset sem, hogy reggel, amikor beérnek dolgozni a szolgálat munkatársai, egy-egy zsák adományt találnak letéve a bejárathoz.
Fehér Erika
{facebookpopup}