Kronachi vendégeink voltak
Közélet

Kronachi vendégeink voltak

Kronachi fiatalok látogattak el szerdán délelőtt a Halasmédia szerkesztőségébe. Mint megtudtuk: a diákok turisztikát tanulnak Németországban és szakmai gyakorlatra érkeztek Kiskunhalasra. A Csipke Hotelben, a helyi borászatban és a halasi közművelődés, sajtó területéről igyekeznek minél nagyobb gyakorlati tapasztalatra szert tenni.

 
 
 
Német vendégeink voltak szerdán délelőtt. A kronachi turisztikai iskola diákjai ismerkedtek meg szerkesztőségünk életével. Juhász Gábor, a városháza külkapcsolati referense kalauzolta végig a Halasmédia helyiségeiben a csoportot.
Mint megtudtuk, a tanulók szakmai gyakorlaton vannak Kiskunhalason, de ellátogatnak Bajára, Szegedre és Hajósra is. A kíváncsi fiatalok megismerkedhettek szerkesztőségünk életével, bepillantást nyertek az adáskészítés folyamatába is.
A díszleteinkben pedig számtalan fotó készült. A diákok megígérték, ha már gyakorló turisztikai szakemberek lesznek, akkor majd városunkba is invitálnak vendégeket, mert tetszik nekik, amit itt tapasztaltak. Részletek az esti Híradóban.
Jáger Levente
{facebookpopup}