Megint változik a parkolás!
Közélet

Megint változik a parkolás!

Bár a január elején bevezetett parkolási rendszer beváltotta a hozzá fűzött reményeket, több lakossági és vállalkozói jelzés nyomán a városháza változtat rajta. Az újítás a Thúry József és a Kossuth utca egy-egy szakaszát érinti.

 
Figyelem jó lesz odafigyelni, mert  több helyen változik majd a parkolási rend Kiskunhalason. A tapasztalatok szerint az érintettek 90-95 százaléka szerint bevált a városban az év elején bevezetett újítás, ennek ellenére, ahogy azt előzetesen jelezték, apróbb finomításokra szükség lesz. Az egyik ideje már el is érkezett, ugyanis lakossági, vállalkozói részről voltak javaslatok.
 
Ennek nyomán a Thúry József utcában, a gimnázium ebédlőjének Mátyás téri sarkától egészen a Bethlen Gábor téri kereszteződés előtti tizenöt méterig 8-18 óra között  korlátozott várakozási övezet lesz. Ugyanez lesz érvényben a Kossuth utcán, a vasútállomás közelében, a Muskátli cukrászda előtti szakaszon.
 
A Thúry József utcában annyi lesz még a változás, a Mátyás tér felől haladva a menetirány szerinti jobb oldalon a 2. szám alatti ingatlan kapubejáró kezdete előtti 15. métertől 6-16 óra között rakodási területet alakítanak ki. A szükséges táblákat hamarosan kihelyezi majd a Városgazda. (Az előterjesztés részleteit elolvashatja ide klikkelve.)
Jáger Levente
{facebookpopup}