Földhivatali, lakcímintézési szünet lesz
Közélet

Földhivatali, lakcímintézési szünet lesz

Akinek sürgős elintéznivalójuk van, időzítse a jövő hét elejére, ugyanis ügyfélszolgálati szünet lesz a földhivatalokban, így a halasiban is. Három munkanapon át április 29. és május 4. között lesz zárva a hivatal. A szünet oka az ingatlan-nyilvántartási és térképi adatbázisok fejlesztése.

 

Az úgynevezett Takarnet szolgáltatás sem lesz elérhető a jövő hét közepétől. Így a Szilády Áron utcai kormányablaknál és a Tompai kirendeltségen nem lesz mód a lakcímbejelentéssel kapcsolatos ügyintézésre. A Kiskunhalasi Járási Hivatal közleménye teljes terjedelmében az alábbiakban olvasható:

Fejlesztés miatt ügyfélfogadási szünet lesz a földhivatalnál
A földhivatalok ingatlan-nyilvántartási és térképi adatbázisának fejlesztése miatt 2015. ÁPRILIS 29. és 2015. MÁJUS 4. napja között a megyénkben nem lesz elérhető a nyilvántartási rendszer.

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal illetékességi területéhez tartozó ingatlanok tulajdoni lapjaival kapcsolatos lekérdezések a technikai szünet idején országos szinten nem lehetségesek, ezért a Kiskunhalasi Járási Hivatal Földhivatali Osztályán (Kiskunhalas, Kossuth Lajos u. 29.) 2015. ÁPRILIS 29. és 2015. MÁJUS 4. napja között – 3 munkanapon át – az ÜGYFÉLFOGADÁS SZÜNETEL.

A fejlesztés miatt a Takarnet szolgáltatás sem lesz elérhető, ezért 2015. ÁPRILIS 29. és 2015. MÁJUS 04. napja között a Kiskunhalasi Járási Hivatal Kormányablak Osztályán (Kiskunhalas, Szilády Áron u. 19.)a közhiteles ingatlan-nyilvántartásból adatszolgáltatást (papír alapú tulajdoni lap másolatot, hiteles térképmásolatot), valamint lakcímbejelentéssel kapcsolatos ügyintézést, a továbbá a Kormányablak Tompai Kirendeltségén (Tompa, Szabadság tér 1.) lakcímbejelentéssel kapcsolatos ügyintézést az ügyfeleink részére nem tudunk nyújtani.

Az átmeneti kellemetlenségért elnézésüket kérjük, megértésüket köszönjük!

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kiskunhalasi Járási Hivatala