Polgármesterek találkoztak
Közélet

Polgármesterek találkoztak

Két polgármestere is van Kiskunhalasnak. Fülöp Róbertet már mindenki ismeri a városban, azt azonban kevesen tudják, hogy diákpolgármester is dolgozik az ifjúság körében Nagy Emese személyében, aki a Bibó István Gimnázium tanulója.

 

A Városi Diákönkormányzat polgármestere és képviselői látogattak a kiskunhalasi Városházára tegnap, ahol Fülöp Róbert polgármester, és Farkas Dániel alpolgármester fogadta a fiatalokat. A diákok beszámoltak az elmúlt hetek sikeres programjairól, valamint a következő programjaikról.
 
Ezek közül is kiemelkedő az I. Városi Diáknap, amit május 22-én rendeznek meg.  Fülöp Róbert továbbra is bátorította a diákokat, és Farkas Dániel is elmondta, hogy hamarosan befejeződik az ifjúsági koncepció elkészítése, amely után az anyag végső előkészítéséhez is kéri a Városi Diákönkormányzat segítségét, és közreműködését. A polgármester  a város tanácstermét is felajánlotta a Városi Diákönkormányzat üléseinek helyszínéül.A diákok és a városvezetők megegyeztek, hogy a május 22-i Városi Diáknapon ismét találkoznak.