Még babakocsival is vitték
Közélet

Még babakocsival is vitték

Három helyszínen is volt vasárnap szemétszedés Kiskunhalason. A sportpályán Farkas Dániel alpolgármester vezetésével közel harmincan teszik szebbé a környezetet. A Harangos téren Szűcs Csaba alpolgármester volt a koordinátor, a Hősök Ligetének környékén Bognárné Nagy Éva, valamint Vincze Attila képviselő szervezte a takarítást.

 
Jellemzően pet palackokat, csikkeket dobálnak szét a sportpályára kilátogató emberek. A Szilády RFC sportolói is segítik a felnőttek munkáját. A Hősök Ligete környékén Dr. Bognárné Nagy Éva és Vincze Attila önkormányzati képviselők felhívására szedik a szemetet az aktivisták.
Sajnos a társasházi övezetben a közterület tipikus „ senki földje”. Zsákszámra hever a sörös és üdítős doboz a parkokban.
A Harangos téren Szűcs Csaba alpolgármester volt aki összefogta a helyieket, délelőtt már tucatnyi zsák telt meg a szétdobált szeméttel. Volt aki babakocsival hozta a kerti és egyéb hulladékot a szemétrakásra. Az országos Te szedd akció halasi tapasztalatairól részletes összefoglalót láthatnak a hétfői Híradóban!
Bakos László