A százéves Marika nénit köszöntötték
Közélet

A százéves Marika nénit köszöntötték

- Az a fontos, hogy nagyon szeret engem a család és én is nagyon szeretem a családtagjaimat - fogalmazott századik születésnapján Váraljai Lászlóné. A jeles jubileum kapcsán felkereste őt otthonában Farkas Dániel alpolgármester és Simon István szociálpolitikai csoportvezető, ők is csatlakoztak az ünneplő rokonokhoz.

 
 
 
Nagy ünnepség volt csütörtökön délben Váraljai Lászlóné otthonában. Marika néni éppen ezen a napon ünnepli a századik születésnapját, a jeles alkalom kapcsán ott volt az egész család. Száz szál rózsa díszítette az asztalt, és finom torta is várta a vendégsereget.
A köszöntők sorához csatlakozott Farkas Dániel alpolgármester és Simon István szociálpolitikai csoportvezető. A városvezető átadta Orbán Viktor miniszterelnök díszoklevelét is. Marika néni elmondta, hogy nagyon boldog a családja körében. Most is szívesen sürög-forog a keretben, szívesen főz is, de már segítségre szorul. A jó hangulatú ünnepség részletei este héttől a Híradóban látható és a jövő heti Halasi Tükörben olvasható. Előzetesként néhány fotó, itt.
Jáger Levente