Micsoda buli!
Közélet

Micsoda buli!

Ezrek a főtérnyitón. Óriási buli kerekedett a fesztivál első napján. Régen voltak a halasiak ennyien, együtt, egy helyen. Volt koncert, rap, hideg ital, finom étel, gigatorta, ledes páva és minden, ami egy nagy lazuláshoz kell.

 
 
 
 
22:00 Buli ezerrel
Már játszik az ÚtközBAND. Óriási buli van, a páva világít, a slágerek egymás után gurulnak, mint a sörök, koktélok a torkokon. Még nem késő, ereszdelahajam...Fotósunk dolgozik, ha hazaérnek, nézzék meg a galériánkat a facebook oldalunkon. Lehet, hogy viszontlátja magát....
 
21:25 Páva, tortával
Az est első meglepetéseként meg lehetett csodálni a kivilágított pávát. A tegnap esti főpróbához hasonlóan nem volt probléma. Több százan csodálták a világító ledeket. A második meglepetés az a 800 szeletes torta volt, amelyet a Kozla Cukrászda jóvoltából Fülöp Róbert vágott fel.
 
21:18 Köszönet!
Fülöp Róbert polgármester a színpadon mondott köszönetet azoknak, akik az elmúlt hetekben dolgoztak a főtér felújításán. - Volt olyan pillanat, amikor nem hittük volna, hogy elkészül. De ma este itt állhatunk és talán sohasem voltunk egyszerre ennyien ezen a téren- fogalmazott a városvezető.
 
21:05 Apácashow
A kunfehértói Rapnagyik állnak most a színpadon, a népszerű amerikai filmet, az Apácashow-t idézve. Mint kiderült, a hölgyek 70 és 80 év közöttiek, a Nyugdíjas Klub tagjai. Imádják a zenét, imádnak szórakoztatni és bizony a lendületüket a tizenévesek is megirigyelhetik. A saját rapszövegeik pedig a nyugdíjas élet mindennapjairól szóltak...
 
20:05 Főtéri galéria
 
 
 
19:40 Jártamban, ÚtközBAND
A szegedi ÚtközBAND zenél majd este háromnegyed tíztől. Voltak már nálunk, a mozi egy éves szülinapján. Érdemes őket meghallgatni élőben, addig is egy kis ízelítő...
 
19:20 A nevük Bond, 5Non Bondes
Fél órája zenél az öt nem szőke. Vendégdobossal, Jáger Szabolccsal lép fel az 5Non Bondes. A zenekar nagyon ott van, a közönség is nagyon... Meg sokan itt...Emberek, buli van, gyertek!
18:40 Extrémségek
Orosz Márkék megint jól odapakolják, egészen különleges bemutatókkal avatják fel a főtér vadonatúj burkolatát. A színpadon közben hangol az 5Non Bondes, hamarosan kezdenek a nem szőkék. Ja, a bringa alatt fekvők mind túlélték...
 
18:00 Pont ott
A Pont ifjúsági műsorunk ezúttal is élőben jelentkezik, hát persze, hogy ezúttal a főtérről. A lányok, Dóri és Edit rutinosak, szépek, ügyesek, bizony van nézőközönségük is. A sminkescsapat is dolgozik, az idő jó, mi kell még?
 
17:20 Elindult...
Kinyitottak a vendéglátóhelyek, a bográcsokban finom birka- és marhapörkölt rotyog, a sör hideg, a hangulat fergeteges. Elindult a két napos Főtérnyitó Fesztivál rendezvénysorozata. Elsőként a Tegnapi Emberek együttes csapott a húrok közé, és bizony ezt a zenét ma is élvezni lehet...Sokan vagyunk, de még mindig nem elegen!
csipketabla
A Főtérnyitó Fesztivál című miniprojekt a „Csipke-városközpont megújítása – Kiskunhalas belvárosi akcióterületének fejlesztése projekt (DAOP-5.1.2/A-09-2f-203-0001) részeként valósult meg.