Udvarhölgy lett a pirtói szépség
Közélet

Udvarhölgy lett a pirtói szépség

Egy év kihagyás után rendezték meg ismét a Majsai Sör-fürdő Fesztivált a hétvégén, amelyen az egyik legnagyobb érdeklődést kiváltó esemény a vasárnapi hagyományos fürdő szépe választás volt. Egy halasi kötődésű lány szerezte meg a harmadik helyet és lett ezzel az egyik udvarhölgy. A Pirtón élő Vincze Szabina a Kiskunhalasi Vári Szabó István Szakközépiskola tanulója és már több szépségverseny helyezettjeként szerepelt az elmúlt években. A győztesnek járó koronát Kiss Bianka kapta (Jászszentlászló), míg a Topolyáról érkezett Farkas Karina 2. helyezésével lett a másik udvarhölgy.

 
Nagy hagyománnyal rendelkezik a Majsai Sör-fürdő Fesztivál. Számos program van a szomszédos város komplex fürdőjének területén. A színes műsorok megtekintéséért, a fürdő kínálta kikapcsolódási lehetőségért Kiskunhalasról és környékéről is rendre elutaznak szórakoznii vágyó emberek. A szépségverseny elsősorban az amatőröknek szól, de ez a közönséget még inkább motiválja a figyelemmel kísérésére. Évről évre részt vesznek halasi és környéki szépségek is a megméretésen. Most Vincze Szabina jóvoltából volt érintett Kiskunhalas.
Vincze Szabina: „Néhányszor a barátok unszolására részt veszek szépség választásokon. Azt gondolom, hogy ez egy jó program és bizonyos kihívás is, hiszen jó formában kell tartania magát az embernek. Azt látom, hogy a közönség kedveli, de nem kell véresen komolyan venni. Persze örülök a sikeremnek.”
A rendezvényen a halasi székhelyű KB Autoteam Kft. Fiat Márkakereskedés és Márkaszerviz már a kezdetektől autó kiállítást tart, egyben támogatja is a szépségválasztást. A KB Autoteam Kft. különdíját Kohi Habib, a társaság értékesítője, mint zsűri tag adta át Zádori Anitának (Zsombó). További képek itt: https://www.facebook.com/kbautoteam?ref=ts&fref=ts
Kovács Iván