Várnai László búcsúztatása
Közélet

Várnai László búcsúztatása

A városháza hivatalos értesítést adott ki dr. Várnai László nyugalmazott polgármester, volt országgyűlési képviselő búcsúztatásával kapcsolatban. Mint megtudtuk: a szertartás 16 órakor kezdődik a Csipkeház kertjében, ahol dr. Balogh László országgyűlési képviselő és Kószó János volt önkormányzati képviselő mond majd gyászbeszédet.

 
 
 
 
 
 
 
 
Értesítés
 
Úgy fekszik Ő, ki küzdve tört jobbra,
mint önmagának néma szobra.
Nem kelti föl se könny, se szó, se vegyszer.
hol volt, hol nem volt a világon egyszer.
(Kosztolányi Dezső)
 

Dr. Várnai László Kiskunhalas nyugalmazott polgármestere, volt országgyűlési képviselő búcsúztatására 2015. augusztus 7-én, 16 órakor kerül sor a Csipkeház udvarán ( Kossuth u. 39.). Ezt követően a gyászmenet a Katolikus Temetőbe kíséri az elhunytat.

Kérjük, jelenlétével osztozzon a veszteség elviselésében!

                 Dr. Várnai Lászlóné                                                          Kiskunhalas Város Önkormányzata
 
Fontos!
Az elhunyt támogatta a Jobb műszer, kevesebb szenvedés Alapítványt, így felhívjuk a gyászoló megjelenteket, hogy egy szál virággal vegyenek részt a szertartáson és amennyiben koszorút vagy csokrot szándékoznának hozni, annak ellenértékét a búcsúztatáson őrzött gyűjtő dobozba helyezzék el, vagy fizessék be a 11732064-20031749 számlára.
 
Aki a búcsúztatás előtt felállított kegyeleti őrségben rész kíván venni, ezen szándékát a 06/30-544-87-15 telefonszámon 2015. augusztus hó 6. napjáig jelezze.