Költözik a fogyasztóvédelem
Közélet

Költözik a fogyasztóvédelem

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal tájékoztatása szerint elköltözik jelenlegi, kecskeméti irodájából a fogyasztóvédelmi hatóság. Előfordukhat, hogy ez idő alatt telefonon nem elérhető ez a szervezet.

 
 
 
 
 
Közlemény
 
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztálya a jelenlegi 6000 Kecskemét, Klapka u. 34. szám alatti ingatlanból átköltözik a 6000 Kecskemét, Szent István krt. 19/A alatti épületbe.
 
A Fogyasztóvédelmi Osztály telefonos elérhetősége 2015. augusztus. 5-ik napjától a 76/795-710 számra változik.A Fogyasztóvédelmi Osztály elektronikus levelezési címe változatlanul fogyved_daf_kecskemet@nfh.hu.
A Hatósági Tanácsadó Iroda és Rezsipont a jövőben a 6000 Kecskemét, Szent István krt. 19/A szám alatt kereshető fel személyesen, az eddig megszokott ügyfélfogadási rend szerint:  hétfőtől csütörtökig 8.00-16.00, pénteken 8.00-14.00 óra
között.Az átköltözés ideje alatt a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztály telefonon átmenetileg nem elérhető.