Autó vs. csatornafedlap a Fazekason
Közélet

Autó vs. csatornafedlap a Fazekason

Minden bizonnyal nem maradt nyom nélkül egy ismeretlen autón az, amikor egy csatornafedlapot szakított fel a Fazekas Mihály utcában. Mint megtudtuk: a Vadkerti út és a Csokonai utca közötti szakaszon két helyen is dolgoztak pénteken a szakemberek, még azon az éjszakán megtörtént a baj. Vili Gábor, a Halasi Víziközmű Társulat elnökének tájékoztatása szerint a felszakított fedlapot hétfőn javítják ki.

 
 
Szintbe szeretnék hozni a megsüllyedt csatornafedlapokat a Fazekas Mihály utcában, a munkálatok pénteken kezdődtek. Még azon az éjszakán megtörtént a baj: egy ismeretlen autós, nyilván, mert nem vette észre azt, hogy ott dolgoztak, egyszerűen felszakította a jókora fedlapot. Igaz az is, hogy sötétben nem nagyon lehetett látni a helyet.
csaeste
Vili Gábor, a Halasi Víziközmű Társulat elnöke nem sokkal később már a helyszínen volt. Az éjszaka készült felvételen látszik a végeredmény. Intézkedett, hogy egy tábla jelezze a munkaterületet, sőt egy láthatósági mellény is odakerült. Megtudtuk, hogy még néhány napig szükség lesz az autósok figyelmességére és óvatosságára, ugyanis hétfőn kijavítják a hibát, de amíg megköt a beton, ottmaradnak a táblák.
Jáger Levente