Fergeteges Tenisz Bál
Közélet

Fergeteges Tenisz Bál

Remek hangulatú bált rendezett a Halasi Tenisz Club, a Tiszti Klub nagytermében rekordszámú, 140 vendéget fogadtak. Volt mit ünnepelni, ugyanis rendkívül sikeres évet zárt az egyesület, ennek méltó befejezése volt ez a mulatság. Az eredményhirdetések és a díjátadók után a nagyszerű énekesnő, Zséda, finom vacsora és egy kiváló zenekar, a Melodyland gondoskodott a tökéletes élményről.

 
 
Franczia Imre klubelnök köszöntője után a szokásoknak megfelelően először a XI. HTC Ligabajnokság eredményhirdetésére került sor, a D Ligában Nyúl Tamás, a C Ligában Birgés István, a B Ligában Csermák János, míg az A Ligában Elek Róbert volt a bajnok. A Piramis Kupa legnagyobb előrelépője - 2014 után másodszor - Csermák János lett. Az egynapos versenyek összesített eredménye alapján legjobban szerepelt női és férfi játékos a "Kupagyőztesek bajnoka" címet nyerte el. Ezúttal ezt az elismerést Misalek Kata és Kis Sándor vehette át.
A korábbi évek sportszerűségi díja után az idén az elnökség a "HTC Tehetségdíját" adta át. A 2015-ös évben példamutató, sportszerű és lelkes játékukért, a versenyeken való rendszeres és aktív részvételükért Juhász Ádám és Vincze Miklós kapta ezt az elismerést. Természetesen az elnökség jutalmazta az idei évben legnagyobb klubsikert elérő, és ezzel a HTC-nek a legtöbb hírnevet is hozó, az országos csapatbajnokság II. osztályában ezüstérmet szerző CSB csapatot, valamint valamennyi támogatót is. 
 
A formalitások után, de még a vacsora előtt lépett a színpadra azt est sztárvendége, az ország egyik legkedveltebb és legismertebb énekesnője, a rendkívül közvetlen és fantasztikus hangulatot teremtő Zséda. A légkör érzékeltetésére elég annyit írni, hogy a zenei kíséret nélküli számoknál is síri csendben hallgatták a vendégek a dalokat, az elhangzott szám után pedig valamennyien felállva tapsolták meg a szenzációs élményt nyújtó művésznőt.
teniszb2
Azt est hátralévő részében a pódiumon elhelyezkedő  Melodyland együttes szórakoztatta a közönséget. Külön élmény volt a rendezők számára, hogy időnként ezúttal tényleg szűknek bizonyult a megnövelt táncparkett. Fantasztikus hangulat - fantasztikus csapat - ez jellemezte a II. Halasi Tenisz Bál hátralévő időszakát.
Fotók: Vincze Bálint