A te választásod, a te jövőd!
Közélet

A te választásod, a te jövőd!

Pályaválasztási napot szerveznek városunkban november 27-én és 28-án a Közösségek Házába. Jövő héten pénteken az ország több pontjáról is érkeznek városunkba felsőoktatási intézmények. Egész napos standolással várják a középiskolás diákokat.


A pályaválasztási napot délelőtt 9 órakor Fülöp Róbert, Kiskunhalas Város Polgármestere nyitja meg, majd 13 órától a felvi.hu munkatársa
a jelentkezés benyújtásával kapcsolatos legfontosabb ismeretekről, a tájékozódási csatornákról és lehetőségekről, valamint a pontszámítás legfontosabb alapelveiről tart előadást.

A rendezvényen részt vesz többek között az Eötvös József Főiskola, Pécsi Tudományegyetem, Miskolci Egyetem, Károli Gáspár Református Egyetem, Szegedi Tudományegyetem, Kecskeméti Főiskola, Budapesti Metropolitan Főiskola (korábban BKF), Óbudai Egyetem, Budapesti Gazdasági Főiskola, Magyar Honvédség Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság, Csipke Hotel, Kiskunhalas Város Önkormányzata és a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság. Az intézmények listája folyamatosan bővül. Részletek a www.halasikultura.hu weboldalon, illetve kövesse az eseményt a facebook-on.
graduation
November 28-án, szombaton a kiskunhalasi és környékbeli középiskoláké a főszerep. A Közösségek Házában délelőtt 9 órától mutatkoznak be az érdeklődőknek. A résztvevő intézmények 15 perces előadásokban fogják ismertetni az általuk képviselt iskola nyújtotta lehetőségeket, elvárásokat és célokat. Várják a továbbtanulás előtt álló általános iskolás diákokat és szüleiket.