(►) Könny, mosoly, szalagavató
Közélet

(►) Könny, mosoly, szalagavató

Életük egyik legfontosabb pillanataihoz érkeztek a Bibó István Gimnázium négy végzős osztályának diákjai. A szalagavatójuk sokáig emlékezetes marad számukra, természetesen szüleiknek és mindenkinek, akik ott voltak az aulában vagy éppen a sportcsarnokban. Feledhetetlen táncok, mókázások, könnyek, mosolyok és a gondolat, hogy bizony múlnak a gyermekévek.

 
 
 
 
 
 
 
 
Négy osztály szalagozóját rendezték pénteken kora este a Bibó István Gimnáziumban. A tizenkettedikesek számára ez az egyik búcsú attól az intézménytől, ahol négy illetve hat esztendőt eltölthettek. Az aulában, a szalagtűzéssel kezdődött a ceremónia, hogy aztán a szépen feldíszített és zsúfolásig megtelt sportcsarnokban megmutassák, bizony a táncművészetek terén is szereztek az elmúlt hetekben jártasságot.
 
 
Sokáig beszélnek még a 12.a spanyoltáncáról, meg Mátyus Andrásról, aki gitárjátékával vezette fel a produkciót. A 12.b indiai tánca egy olyan világba repítette a nézősereget, ahová nagyon sokan vágynak. A 12.c Munkaszünet, favágók és csábító lányok címet viselő produkciója is ötletességről, humorérzékről árulkodott. A tizenkettedikesek pedig Rockandrolliába repítettek mindenkit. Az elegancia és a hagyomány jegyében angol és bécsi keringőt táncoltak a végzősök, tanáraikkal, osztály-, vagy éppen évfolyamtársukkal. A szalagavató szép emlék lesz, ebben biztosan lehetünk. Ha majd előveszik a Halas Televízió felvételeit, akkor ismét felidézhetik a csodát, amit ott, akkor átéltek. A Pontban pedig minden héten levetítünk egy-egy táncot. Emlékezetes este volt!

 
 Az eseményről készült fényképeinket ide kattintva nézheti meg.